HerNews.gr
DECORNEWS Slider

Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη στο στρώσιμο του κρεβατιού

Το να στρώνετε το κρεβάτι σας κάθε μέρα μπορεί να σας προσφέρει μια εύκολη πρώτη εργασία στην καθαριότητα του σπιτιού. Αν καταφέρεις να αποκλείσεις ένα μικρό επίτευγμα νωρίς, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγικότητα για το υπόλοιπο της ημέρας. Το να φροντίζεις τα μικρά πράγματα στη ζωή έχει μεγάλη σημασία.

Το να στρώνετε σωστά το κρεβάτι σας δεν έχει να κάνει μόνο με την καλή εμφάνιση, αλλά και με την υγιεινή, τη χαρά της τακτοποίησης και ακόμη και το μυστικό του καλύτερου ύπνου. Ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο μπορεί να μειώσει το άγχος και να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Είναι δύσκολο να νιώθεις χαλαρά και γαλήνια όταν όλα είναι χάλια στην κρεβατοκάμαρά σου.

Εάν θέλετε μια κρεβατοκάμαρα χωρίς άγχος – εδώ είναι μερικά λάθη στο στρώσιμο του κρεβατιού που πρέπει να αποφύγετε.Ένα υπνοδωμάτιο με πράσινο χρώμα της ελιάς με όμορφα στρωμένο κρεβάτι1. Στρώνετε το κρεβάτι σας πολύ νωρίς

Θα πρέπει να περιμένετε λίγο πριν στρώσετε το κρεβάτι σας. Ενώ είναι απαραίτητο για μια παραγωγική μέρα, δεν πρέπει να στρώνετε το κρεβάτι σας αμέσως μετά το ξύπνημα.

Αυτό οφείλεται στην εφίδρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία μπορεί να κάνει τα σεντόνια σας να γίνουν ελαφρώς υγρά, επομένως αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για βακτήρια. Η καλύτερη λύση για αυτό θα ήταν να αφήσετε τα σεντόνια σας να στεγνώσουν για μία ή δύο ώρες πριν στρώσετε το κρεβάτι σας.

2. Δεν αλλάζετε τα σεντόνια σας κάθε εβδομάδαΑκατάστατο λευκό σεντόνι στο κρεβάτιΕίτε πρόκειται για σεντόνια από λινό είτε βαμβακερά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα αλλάζετε κάθε εβδομάδα για καθαρή και φρέσκια αίσθηση. Η πολύ μεγάλη αναμονή για να αλλάξετε τα σεντόνια σας επιτρέπει σε αυτά τα βακτήρια και τη βρομιά να εισχωρήσουν, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ύπνο μακροπρόθεσμα. Για να αποφύγετε να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ακολουθείτε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαρισμού, καθώς αυτό θα κρατήσει το κρεβάτι σας καθαρό και υγιές. 

3. Δεν χρησιμοποιείτε κάλυμμα στρώματοςΗ περικομμένη όψη του γυναικείου χεριού κρατά φερμουάρ ή ανοιχτό κούμπωμα, αλλάζοντας το προστατευτικό κάλυμμα στο στρώμαΈνα άλλο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι συχνά είναι ότι δεν χρησιμοποιούν κάλυμμα στρώματος. Η εύρεση του καλύτερου προστατευτικού θα διατηρήσει ουσιαστικά το στρώμα σας φρέσκο ​​και ολοκαίνουργιο — οπότε φροντίστε να μην παραλείψετε αυτό το βήμα! Αν και πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι ένα προστατευτικό στρώματος μπορεί να ακούγεται περιττό, είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε μακριά αυτά τα δερματικά προβλήματα και τις αλλεργίες. 

4. Παραμελείτε το στρώμα σαςστρώμαΠρέπει να καθαρίζετε συχνά το στρώμα για να έχετε την καλύτερη εμπειρία ύπνου. Παρόλο που ο καθαρισμός του στρώματος δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε καθημερινά, μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα αλλεργίας, την εξάλειψη των κοριών και μια πιο καθαρή εμπειρία ύπνου. Για να του δώσετε μια καλή επαναφορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό αποσμητικό, μαγειρική σόδα και έναν καθαριστή ατμού για να αφαιρέσετε λεκέδες και παγιδευμένα βακτήρια και να κάνετε το κρεβάτι σας πιο άνετο συνολικά. 

5. Λανθασμένη τοποθέτηση σεντονιών μοντέρνο και φυσικό υπνοδωμάτιο με κρεβάτι φτιαγμένο με σεντόνια CulitverΤο να μάθετε πώς να στρώνετε τα σετ κρεβατιού σας είναι ένα σημαντικό μέρος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμφάνιση και την αίσθηση του υπνοδωματίου σας. Ένα λάθος που κάνουμε συχνά είναι ότι έχουμε πάρα πολλά ή πολύ λίγα σεντόνια στο κρεβάτι μας.

Αν ζείτε σε ένα πιο ζεστό περιβάλλον, μπορείτε να αφαιρέσετε το πάπλωμά σας και απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα πανωσέντονο πάνω από το στρώμα σας. Για κάποιον που κρυώνει το βράδυ, προσθέστε το πάπλωμά σας με ένα πάνω σεντόνι και τη μεγάλη σας κουβέρτα. Η ακατάλληλη στρώση της κουβέρτας σας μπορεί να οδηγήσει σε κακό ύπνο, καθώς και σε αποδιοργανωμένο κρεβάτι.

4 ιδιοφυείς τρόποι για να διακοσμήσετε κοχύλια στο σπίτι σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα 4 καλύτερα αρώματα για να αναζωογονήσετε το χώρο σας

HerNews ka

Συμβουλές ειδικών για το πώς να δώσετε στιλ σε ένα μικρό σαλόνι

Her News

3 κοινά λάθη που κάνετε όταν καθαρίζετε τα παράθυρα

Her News