HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάκης Ζαχαράτος: «Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών»

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά σχολίασε με τον δικό του τρόπο και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων.

«Δεν έχω μετρήσει πόσες φωνές κάνω στην παράσταση. Αν μου ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδέα για το τρέιλερ των εκλογών, θα το έκανα τύπου βραδιά Όσκαρ. Στον Τσίπρα θα το έκανα Γιαννιώτικο μοιρολόι. Ο κύριος Κουτσούμπας είναι σαν τον καλό θείο που θέλω να μου ψήσει το αρνάκι το Πάσχα. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος αναφορικά με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Και στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν υπήρξα θύμα bullying, γιατί ήμουν τσαμπουκάς. Αισθάνθηκα διαφορετικός τον τελευταίο καιρό. Για την προσωπική μου ζωή θα πω μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Λιβανίζω με κατσαρολάκια το Παλλάς, πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό».

Κλείνοντας, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε: «Στον Γιώργο Μαζωνάκη δεν του άρεσε που τον σατίριζα. Τώρα, νομίζω ότι του αρέσει. Αν τον δω θα του μιλήσω, δεν έχω κανένα θέμα. Την αγαπώ τη Μελίνα Ασλανίδου, δεν παρεξηγήθηκε με τα υαλουρονικά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στην Ελλάδα η Kim Kardashian και η Kendall Jenner με τον Bad Bunny – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Ελένη Βιτάλη: «Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου»

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς: Περιγράφει τα Χριστούγεννα στη φυλακή – “Περάσαμε τέλεια…”

georgegsp