HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάκης Ζαχαράτος:«Όταν μου ζητούσαν να κάνω ένα νούμερο & δεν ήθελα έλεγα “έχουν πέσει όλες για ύπνο”»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος το μεσημέρι της Τρίτης 11/6.

Ο γνωστός performer μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για το πως αντιμετώπιζε τους θαυμαστές όταν… δεν είχε όρεξη.

«Εγώ έκανα κάτι καταπληκτικό νομίζω… όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά και πήγαινα στα τραπέζια και μου έλεγαν “θα μας κάνεις λίγο αυτό;”, εάν δεν είχα όρεξη έλεγα “έχουν πέσει όλες για ύπνο”. Όταν θέλω, θα μου βγει και θα το κάνω», αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η Αλίκη ήταν η πρώτη η οποία έφερε το συμβόλαιο – όπως στο εξωτερικό – με όρο ότι θα πληρωθεί στις επαναλήψεις. Έβαλε όρο να παίρνει τα ποσοστά από τις ταινίες σε οποιοδήποτε Μέσο στο μέλλον παιχτεί μια ταινία» , δήλωσε στη συνέχεια.

«Οι άλλοι βάλανε μόνο για εκείνη την ώρα. Ένας τέτοιος εγκέφαλος… ήταν η πιο έξυπνη από όλους».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή: «Μου φαινόταν ότι λίγο με εμποδίζει, ενώ τώρα κατάλαβα ότι μια χαρά. Αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που έχει κατανόηση και ξέρει, μια χαρά είναι. Όταν είμαι σε σχέση είμαι μόνο ο εαυτός μου, όχι οι ρόλοι», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Πρέπει να επιστρέφεις στον εαυτό σου γιατί ουσιαστικά με τον εαυτό σου δεν είσαι πάντα; Θα ήταν πάρα πολύ βαρετό και για εμένα να είμαι αυτό που είμαι στη σκηνή και στη ζωή, το βρίσκω άρρωστο», επεσήμανε στη συνέχεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Happy Day στον Alpha»: Πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:45 π.μ

HerNews ka

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Θάνο Τζήμερο: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη. Στοχοποιεί και εμένα»

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει τις εμφανίσεις στην στέψη του Καρόλου: «Είναι ένας ”μάγκας” γυναίκα. Η Μπριζίτ φοράει το σωστό εκρού»

Her News b