HerNews.gr
Διεθνή

Tamayo Perry: Ο πασίγνωστος ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση καρχαρία

Ο 49χρονος ηθοποιός Tamayo Perry, o οποίος έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Charlie’s Angels: Full Throttle και Blue Crush, και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά», δέχτηκε επίθεση από καρχαρία κοντά στο νησί Goat το απόγευμα της Κυριακής 23/6.

Ο Perry, ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στο Blue Crush και το Hawaii Five-0, έκανε σερφ στην παραλία στο νησί Οάχου της Χαβάης. Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είπαν ότι έλαβαν κλήση στη 13:00 για ένα άτομο που «τραυματίστηκε θανάσιμα από καρχαρία» και χρησιμοποίησαν ένα τζετ σκι για να ανασύρουν το σώμα του από τον ωκεανό.

Tamayo Perry death: Surfing legend and Pirates of the Caribbean star dies in shark attack, aged 49 | The Independent

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Tamayo Perry ήταν ένας ναυαγοσώστης και επαγγελματίας σέρφερ «αγαπημένος σε όλους», ο οποίος ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο.

«Η προσωπικότητα του Tamayo ήταν μεταδοτική, και όσο τον αγαπούσαν οι άνθρωποι, αγαπούσε περισσότερο τους άλλους», πρόσθεσε. «Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Tamayo».

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν από την επίθεση, ο 49χρονος δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη σύζυγό του Emilia Perry, στο Instagram.

Η ανάρτησή του έγραφε: «Οι κακές μέρες ακυρώνονται πάντα όταν κάνεις παρέα με αυτήν την όμορφη και υπέροχη γοργόνα! 

Δεν θέλω ποτέ να ξεχάσεις, ότι σε αγαπώ και σε λατρεύω απόλυτα. Σε ευχαριστώ που με τραβάς πάντα “από το κουτί μου” και υποκινείς και μοιράζεσαι τόσες πολλές άγριες και τρελές περιπέτειες μαζί μου».

«Είσαι ένα άγριο παιδί και θα είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σου πολλά περισσότερα γενέθλια, συνεδρίες σερφ και ταξίδια γύρω από τον ένδοξο πλανήτη του Θεού, αγάπη μου. 

Χρόνια πολλά πανέμορφη γυναίκα μου και ελπίζω η μέρα σου να είναι μια απολύτως ξεχωριστή μέρα για σένα!», έγραψε ο ηθοποιός.

Η Emilia ήταν ο επιχειρηματικός του συνεργάτης και μαζί ίδρυσαν το Oahu Surfing Experience το 2016. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

HerNews ka

Kanye West – Bianca Censori: Υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας»

HerNews ka

Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χες: Θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα

Her News