HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τατιάνα Στεφανίδου: Ετοιμάζεται για μεταγραφή στο OPEN – Τι θα γίνει με όνομα και περιεχόμενο

Πληθαίνουν καθημερινά οι εμφανίσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στα γραφεία της Barking Well Media κάτι που καταμαρτυρά ότι πλέον οι συζητήσεις για τη μεταγραφή της δημοσιογράφου βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η σεζόν άρα και το συμβόλαιό της και η εκπομπή της στον ALPHA είναι ακόμα στον αέρα, ωστόσο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες πρόκειται για μια τυπική διαδικασία εκτός φυσικά κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου.
Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα κρατήσει σύμφωνα με πληροφορίες ούτε το όνομα της τωρινής της εκπομπής αλλά ούτε και το κόνσεπτ – κάτι που αποτελεί και την μεγάλη έκπληξη της εν λόγω συμφωνίας – αλλά όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην ίδια ώρα, καθώς η εκπομπή της δεν μπορεί να παίξει απέναντι από αυτή του συζύγου της στο MEGA. Αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλεται στη θέση που τώρα παίζει η εκπομπή της Ζαρίφη με την τελευταία να μεταφέρεται το πιθανότερο στην απογευματινή ζώνη.Τατιάνα Στεφανίδου: Διαζύγιο με τον ALPHA – Όλο το παρασκήνιο - NewsbombΑξίζει να σημειωθεί ότι η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον ALPHA για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, ξεκίνησε τα ραντεβού με άλλα κανάλια μεταξύ αυτών το OPEN και τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, λόγω της πρότερης εμπειρίας της με τον σταθμό του Ν. Φαλήρου προτίμησε τελικά να κλείσει με το κανάλι της Παιανίας.
Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές καθώς οι συσκέψεις τόσο με την ίδια όσο και με στελέχη του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη είναι καθημερινές και αφορούν από το μπάτζετ μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες για την σύνταξη των συμβολαίων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: “Όταν ξανασυναντηθήκαμε με τον Νίκο Καρβέλα ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό”

HerNewskl

Σοκάρει ο Δημήτρης Σκουλός: «Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι» – Οι κοινές δηλώσεις για την εγκυμοσύνη και τον γάμο

Her News