HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Swift: Συνελήφθη ο «μανιακός stalker» που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της

Ένας άνδρας συνελήφθη το Σάββατο 21/1 επειδή φέρεται να προσπάθησε να διαρρήξει το διαμέρισμα της Taylor Swift στη Νέα Υόρκη στην Tribeca.

Ένας εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης είπε στο Page Six ότι οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για ένα «μανιακό άτομο» στην οδό Φράνκλιν.

«Κατά την άφιξη, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι το άτομο προσπάθησε να ανοίξει μια πόρτα σε ένα κτίριο στην τοποθεσία», προσθέτει ο υπάλληλος δημόσιας πληροφόρησης.

Αν και η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας – η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή – προσπαθούσε να μπει στην κατοικία της Taylor Swift, μια ξεχωριστή πηγή επιβεβαιώνει ότι είδαν τον ύποπτο την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της.

«Τον είδα για πρώτη φορά γύρω στη 13:00… πήγε στην πόρτα της Taylor», λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν είμαι σίγουρος αν χτύπησε το κουδούνι».

Η πηγή επισημαίνει επίσης ότι έχουν δει το άτομο να τριγυρνάει στη γειτονιά – ιδιαίτερα γύρω από το μέρος όπου ζει η Swift – “για μερικές εβδομάδες”.

Μια δεύτερη πηγή, που μένει εκεί κοντά, λέει αποκλειστικά στο Page Six ότι έχουν δει επίσης τον ίδιο άνδρα «να κρύβεται εδώ για ένα μήνα».

«Όταν έφτασε πριν από τα Χριστούγεννα, ο σύζυγός μου ρώτησε τι έκανε εδώ και είπε: “Θέλω να δω την Taylor”», ισχυρίζεται ο γείτονας. «Είχε ακόμη και λουλούδια κάποια στιγμή».

Ο γείτονας αποκάλυψε ότι κάλεσαν την αστυνομία «πολλές φορές» αλλά οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα μέχρι που ο άνδρας προσπάθησε πραγματικά να μπει στο κτίριο.

«Του ζήτησα να φύγει σήμερα το πρωί και απλώς με κοίταξε», προσθέτει ο γείτονας. 

Η πηγή λέει ότι μόλις έφτασε η αστυνομία με πολλά περιπολικά, οι αστυνομικοί μίλησαν στον φερόμενο ως καταδιώκτη για «λίγα λεπτά προτού του βάλουν χειροπέδες».

«Δεν αντιστάθηκε. Δεν ακούστηκαν ούτε φωνές ούτε τίποτα».

Φαίνεται ότι η Taylor Swift βρισκόταν ακόμα στο Big Apple – και πιθανότατα στην κατοικία της – όταν ο φερόμενος ως stalker επιχείρησε να διαρρήξει.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να βρεθεί στο Highmark Stadium στα βόρεια της Νέας Υόρκης την Κυριακή για τον αγώνα των Kansas City Chiefs και του φίλου της Travis Kelce εναντίον των Buffalo Bills.

Χρυσές Σφαίρες 2024: H εμφάνιση της Taylor Swift με το iconic φόρεμα του οίκου Gucci

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: «Λύγισε» όταν αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα της μητέρας και του πατέρα του

HerNews ka

Selena Gomez: Είναι ζευγάρι με τον φίλο του πρώην της Justin Bieber;

HerNews ka

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έγινε υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου – Οι πρώτες δηλώσεις

Her News