HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Swift: Το αστείο του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκειά της

Η Taylor Swift δεν αντέδρασε θετικά στο αστείο του Jo Koy για εκείνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής των Χρυσών Σφαίρων, αφού ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσοχή που λαμβάνει στους αγώνες NFL του συντρόφου της.

Η τραγουδίστρια ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παρευρισκόμενες στο σόου και ήταν προφανές ότι η παρουσία της δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει “πλάκα” με το πώς η Taylor Swift είναι συνεχώς στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια των αγώνων του Kansas City Chiefs.

Ο Jo ​​Koy ήθελε να κάνει τον κόσμο να γελάσει και λέγοντας «Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των Χρυσών Σφαίρων και του NFL; Στις Χρυσές Σφαίρες, έχουμε λιγότερες λήψεις με κάμερα της Taylor Swift. Ορκίζομαι». Αμέσως η κάμερα έδειξε την Taylor Swift που απλά ήπιε το ποτό της και κοίταξε μακριά από την κάμερα με “δολοφονικό βλέμμα”.

@much #TaylorSwift doesn’t seem impressed with #JoKoy’s joke about her at the #GoldenGlobes2024 ♬ original sound – MuchMusic

Αμέσως μετά το τέλος του αστείου, ο Jo Koy ζήτησε συγγνώμη καθώς είδε την αντίδραση της, ωστόσο, το αστείο που είπε μια δυσάρεστη αλήθεια μπορεί να μην είναι αστείο γι’ αυτήν, αλλά αναφέροντας τον Dave Chappelle, «Όλα είναι αστεία μέχρι να σου συμβεί», η Taylor Swift είναι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας κάθε μέρα, όπου κι αν πάει, ό,τι κι αν κάνει, υπάρχει κάτι γραμμένο για εκείνη σε κάθε ειδησεογραφικό μέσο διασημοτήτων.

Ποιος είναι είναι ο Jo Koy;

Γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1971 στην Τακόμα της Ουάσιγκτον , ο Koy είναι ένας stand-up κωμικός που έχει τέσσερις από τις ειδικές του εμφανίσεις στο Netflix από το 2017. Έχει επίσης εμφανιστεί στο Comedy Central και στο παρελθόν ήταν μέλος της ομάδας συναδέλφου κωμικού Chelsea Handler ‘s από τότε -τελείωσε το talk show, ” Chelsea Lately .”

Ο Koy ανακοινώθηκε ως οικοδεσπότης για την 81η απονομή των Χρυσών Σφαίρων τον Δεκέμβριο, αναλαμβάνοντας τον ηθοποιό και κωμικό Jerrod Carmichael αφότου παρέστησε την εκδήλωση το 2023. 

Το πραγματικό όνομα του Koy είναι Joseph Glenn Herbert — έλαβε το σκηνικό του όνομα από μια Φιλιππινέζα θεία του που τον αποκαλούσε χαϊδευτικά ” Jo Ko “, που σημαίνει στα Ταγκαλόγκ “Ο Jo μου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς γιορτάζεται η «Τσικνοπέμπτη» στο εξωτερικό;

Her News

Emily Ratajkowski: Τρελά ερωτευμένη με τον Harry Styles- «Eίναι υπέροχος»

HerNews ka

Kim Kardashian – Pete Davidson: ‘Επεσαν “τίτλοι τέλους” στη σχέση τους

HerNewskl