HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ένιωθα ότι ήθελα ένα δικό μου παιδί και είναι πιο ωραίο από ότι το φαντάστηκα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση  «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Όπως αναφέρουν οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν κι όπως λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης «η συνεργασία μου με τον Βλαδίμηρο ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου, είναι απίστευτα δοτικός».

Η παράσταση θα ξεκινήσει την περιοδεία στις 5/7 από το Δημοτικό Θέατρο Άλσους.Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τους τίτλους τέλους της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: «Όσο μεγαλώνω έχω χάσει εκείνο το σκαμπρόζικο του χαρακτήρα που είχα. Μπήκα 50 ετών στη «Μουρμουρά» και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα, ήταν ευσεβής πόθος να πάει και 15 χρονιά. Το τελευταίο γύρισμα θα είναι δύσκολο που θα αποχωριστούμε τα πλατό μας, έχουμε γίνει δεύτερη οικογένεια».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναφέρθηκε στην  πατρότητα: «Το ότι έγινα μπαμπάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, μόνο όσοι το ζούμε το καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο αλλά μαγικό. Με το παιδί νιώθω μια μεγάλη ευθύνη, ότι χάνω τον ύπνο μου αλλά παράλληλα είμαι τρισευτυχισμένος. Τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι ήθελα ένα δικό μου παιδί και είναι πιο ωραίο από ότι το φαντάστηκα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Γκότσης: “Δεν θα άλλαζα τον χαρακτήρα μου για να είμαι εμπορικός στο Survivor”

Her News

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα την χαστούκιζα»

Her News

Βασίλης Γκουρούσης: Όλα όσα είπε για το παρασκήνιο σύγκρουσης Σοφίας Παυλίδου – Μάνου Παπαγιάννη

Her News b