HerNews.gr
DECORNEWS

Θέλετε να αγοράσετε πράσινο καναπέ; Δείτε πως να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο

Το πράσινο είναι μια δημοφιλής χρωματική επιλογή για σαλόνια αυτή τη στιγμή, είτε ως χρώμα βαφής για τοίχους είτε για τον καναπέ σας. Ένας πράσινος καναπές σε ένα σαλόνι μπορεί να λειτουργήσει και για τα περισσότερα στυλ σπιτιού – είτε είστε πιο τολμηροί μαξιμαλιστές είτε σας αρέσει κάτι λίγο πιο συγκρατημένο.

Είναι ευέλικτο χρώμα και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ σπιτιού.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες για πράσινο σαλόνι, όλες προσαρμοσμένες στο χρώμα του καναπέ σας.

1. Δημιουργήστε ένα μπλοκ χρώματος με γαλαζοπράσινο & έντονους τόνουςΈνα σαλόνι με έναν καναπέ από γαλαζοπράσινο και ένα σμαραγδένιο ανάκλιντροΤο πράσινο ήταν πάντα ψηλά στις τάσεις του χρώματος του καναπέ. Είναι μια απόχρωση που δεν έχασε ποτέ την εύνοια. Ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ένα μοντέρνο πλεονέκτημα στο χρώμα του σαλονιού σας είναι να επιλέξετε μια μοναδική πράσινη απόχρωση και να την συνδυάσετε με άλλους έντονους τόνους. Αυτό θα δημιουργήσει ένα υπέροχο εφέ. 

2. Συνδυάστε τους τοίχους με τον καναπέ σας

Ένα σαλόνι με ανοιχτό πράσινο καναπέδες και ανοιχτό πράσινο τοίχουςΘέλετε να δημιουργήσετε την πιο ελκυστική ατμόσφαιρα εσωτερικού-εξωτερικού χώρου; Εξετάστε το ενδεχόμενο να γεμίσετε το δωμάτιο με τα χρώματα του καναπέ σας, μεταφράζοντας το ίδιο στα χρώματα του τοίχου. Προσθέστε απαλότητα στον καναπέ με εμπριμέ μαξιλάρια που αναδεικνύουν διακριτικά την απόχρωση χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Τα λευκά διακοσμητικά φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα σε μια τέτοια ρύθμιση.

3. Τονίστε τον πράσινο καναπέ με πολυτελή υφάσματαΈνα καθιστικό με έναν σμαραγδένιο πράσινο καναπέ και κόκκινη καρέκλαΑν θέλετε να κάνετε τον καναπέ του σαλονιού σας το σημείο εστίασης στο δωμάτιο, εκτός από το να επιλέξετε έναν τολμηρό, βαθύ τόνο πράσινου, δώστε προσοχή και στο υλικό του υφάσματος. Τα πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο, το σουέτ και το μετάξι μπορούν πραγματικά να τονίσουν τα έπιπλα του σαλονιού , δημιουργώντας μια κομψή ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Λάβετε υπόψη ότι αν συνεχίσετε με αυτήν την εμφάνιση σε ένα μικρό σαλόνι, ίσως θέλετε να ισορροπήσετε ελαφρώς το βαθύ πράσινο με μια πινελιά ουδέτερων τριγύρω.

4. Επιλέξτε ένα ανάγλυφο κομμάτι για μεγαλύτερη άνεσηΈνα καθιστικό με έναν σκούρο πράσινο ανάγλυφο καναπέ και έναν ανοιχτό πράσινο τοίχοΓια ένα ωραίο σαλόνι σε γήινους τόνους, επιλέξτε ένα ανάγλυφο, απτικό υλικό καναπέ που έχει μια εγγενή ζεστασιά. Αυτοί οι μοντέρνοι καναπέδες και τα υφάσματα όπως μπουκλέ και μάλλινο θα κάνουν τον πράσινο καναπέ σας να αισθάνεται φιλόξενος, οικείος και άνετος, αντί να είναι πολύ έντονος και διακοσμημένος.

Τι χρώμα κουρτίνες συνδυάζονται με πράσινο καναπέ;

Αν θέλετε να αγοράσετε έναν τολμηρό έως μεσαίου τόνου πράσινο καναπέ, σκεφτείτε τα χρώματα κουρτινών που τον συμπληρώνουν, γι’ αυτό επιλέξτε λευκό, κρεμ ή ανοιχτό γκρι. Αλλά αν το χρώμα του καναπέ σας είναι ένα σούπερ ανοιχτό πράσινο ή πράσινο της μέντας, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε πιο τολμηρές κουρτίνες όπως σκούρο πράσινο ή σκούρο γκρι.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγόρασες αφρό ξυρίσματος & δεν είναι καλός; Δες πως αλλιώς μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις

HerNews ka

Η σωστή τοποθέτηση για την τηλεόραση στο σπίτι

Her News b

Τα λάθη που κάνουμε όταν ανακαινίζουμε την κουζίνα

HerNews ka