HerNews.gr
Beauty

Θέλετε πιο πυκνά φρύδια; Δοκιμάστε αυτήν τη ρουτίνα & θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα

Τα φρύδια σας καθορίζουν το πρόσωπό σας. Και ενώ οι συνήθεις πρακτικές σας στο styling (σχηματισμός, χρωματισμός, εφαρμογή προϊόντος) μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση, μια ολιστική ρουτίνα περιποίησης φρυδιών – γνωστή και ως η περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος με την ίδια σκόπιμη προσοχή που δίνετε στο υπόλοιπο κεφάλι σας – είναι απαραίτητη για γεμάτα και υγιή φρύδια. Όπως συμβαίνει με όλες τις τρίχες, η φροντίδα των φρυδιών περιορίζεται στη φροντίδα και τη θρέψη ολόκληρης της περιοχής, τόσο το καλύτερο για την ενίσχυση της λάμψης και της ανάπτυξης.

Για όσους έχουν προκαλέσει “ζημιές”  στα φρύδια τους με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί πραγματικά να χρειαστούν εννέα μήνες έως δύο χρόνια για να δουν τη μέγιστη πληρότητα και πλάτος αναγέννησης. Η σωστή φροντίδα των φρυδιών μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας και να σας επιτρέψει να αυξήσετε τα υπάρχοντα φρύδια σας στο μεταξύ.

Η ορμονική υγεία και οι δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα φρύδια, γεγονός που καθιστά τη ρουτίνα των φρυδιών το πρώτο βήμα για τον προσδιορισμό των αναγκών των φρυδιών σας – ή απλώς βοηθώντας τα να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο γεμάτα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να στρέψετε καλύτερα τη δέσμευσή σας στη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος προς τα φρύδια σας.Καθαρίστε και απολεπίστε

Θέλετε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα κάτω από τις τρίχες των φρυδιών σας για να ανοίξουν οι θύλακες και να βοηθήσετε την ανάπτυξη των φρυδιών. Όταν κάνετε απολέπιση στην περιοχή, μπορείτε να λαμβάνετε θρεπτικά συστατικά από όποια προϊόντα επιλέγετε να εφαρμόσετε στο μέτωπο. Ξεκινήστε με έναν γρήγορο και συμπυκνωμένο καθαρισμό στα φρύδια, τόσο καλύτερα να αφαιρέσετε τυχόν υπερβολικό λάδι ή προϊόν. Ακολουθεί η απολέπιση, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια ενός εργαλείου ή ενός προσαρμοσμένου μείγματος.

Εάν ένα σπιτικό απολεπιστικό είναι πιο γρήγορο, δοκιμάστε να αναμίξετε λεπτό αλεσμένο ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων με το λάδι προσώπου που προτιμάτε. Κάντε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις από άκρη σε άκρη πριν ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μασάζ για κυκλοφορία

Το μασάζ στα φρύδια διεγείρει την κυκλοφορία, φέρνει αίμα στην περιοχή και ενθαρρύνει την ανάπτυξη. Όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το πρόσωπο έχει τόσους πολλούς μύες, κάνεις τον εαυτό σου να ανυψώνει τα φρύδια — και λειτουργεί πραγματικά. Ανοίγει αμέσως τα μάτια. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο gua sha ή τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ. Φροντίζετε την περιοχή και αγαπάτε αυτήν την περιοχή. Ενυδάτωση και θρέψη

Ακριβώς όπως περιποιείτε τα μαλλιά σας και ενυδατώνετε το δέρμα και το πρόσωπό σας, έτσι και τα φρύδια απαιτούν την ίδια υγρασία. Εύκολες θεραπείες όπως το ρυζόνερο και το αμυγδαλέλαιο αξίζει επίσης να εξεταστούν. Και τέλος, το καθαρό ροδόνερο λειτουργεί σαν τονωτικό φρυδιών. Απευθύνεται στις τρίχες και το δέρμα από κάτω. Ενυδατώνει το δέρμα, γεμίζει και μαλακώνει τις τρίχες, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ τραχιές και ατίθασες. Κάνει επίσης το φρύδι πραγματικά λαμπερό.

Βήμα μπόνους: Αναθεωρήστε την υπάρχουσα ρουτίνα σας

Το βάψιμο των φρυδιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσετε το χρώμα, την ευκρίνεια και την υφή χωρίς ζημιές, προστατεύοντας τα φρύδια σας από την καθημερινή αναστάτωση που συνοδεύει την εφαρμογή και την αφαίρεση του προϊόντος. Σε περιπτώσεις πιο σοβαρής τριχόπτωσης, το microblading μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Feather Brows: Aποκτήστε ανοδική όψη στα φρύδια σας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Liquid Foundation: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

HerNewskl

Καθαρισμός Προσώπου : Πώς θα αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα από την άνεση του σπιτιού σου

Her News b

Kate Middleton: Η πιο κομψή αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της

HerNewskl