HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο σύζυγό της Απόστολο Λύτρα.

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.Μετά την προβολή των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο λέγοντας: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Να σημειωθεί πως ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνήγορος υπεράσπισης της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, η οποία και είχε καταγγείλει τότε τον Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική κακοποίηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με ελκύουν άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα»

Her News

Ελένη Φουρέιρα για τον γιό της: «Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου»

HerNews ka

Το παράπονο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση γάμου”

Her News