HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου, έχει σωστές απόψεις»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην κωνσταντίνα Σαρηγιάννη με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη.

Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη, ήταν όπως πάντα δίπλα του με τον καλλιτέχνη να μιλά για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Και το εκτιμώ γιατί έχει σωστές απόψεις και είναι μεγάλη βοήθεια. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γράφτει, πάνε αυτά, πέρασαν», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Κατερίνα Στανίση είπε από την πλευρά της: «Με τον Θέμη έχουμε ξανασυνεργαστεί, είναι δοκιμασμένη επιτυχία. Έχω βιώσει ζήλια από γυναίκες συνάδελφους μου, δε μου αρέσει ο ανταγωνισμός, κάνω πως δεν ακούω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέτρος Ίμβριος: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ»

HerNews ka

Πάνος Καλίδης: «Αν δεν πάω στο Survivor, οι κόκκινοι θα πεινάσουν»

georgegsp

«Μαύρο Ρόδο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

georgegsp