HerNews.gr
Μόδα

Therinós resort wear: NEW SS24 Collection

Η therinós με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης SS24 συλλογής της, εμπνευσμένη φέτος από τα συναρπαστικά χρώματα των νησιών του Ιονίου Πελάγους. Η νέα συλλογή αποτυπώνει με τέλειο τρόπο την ουσία του καλοκαιριού με τις ζωντανές αποχρώσεις και τα κομψά της σχέδια.

Αντλώντας από την ομορφιά του Ιονίου, η συλλογή SS24 της therinós παρουσιάζει μια σειρά από μαγιό και κομμάτια resortwear που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και στυλ. Από ζωντανά μωβ μπλε που θυμίζουν τη λαμπερή θάλασσα έως κοραλλί αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα γοητευτικά νησιώτικα σπίτια, κάθε κομμάτι είναι ένα έργο τέχνης που ενσαρκώνει την ουσία της πολυτελούς αναψυχής.Η therinós είναι γνωστή για την υψηλής ποιότητας δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε μαγιό ή ρούχο δεν είναι μόνο κομψό αλλά άνετο και ανθεκτικό. Η δέσμευση του brand για την άριστη κατασκευή είναι εμφανής σε κάθε κομμάτι, καθιστώντας την therinós ήδη ένα από τα αγαπημένα διεθνή brands.

Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη συλλογή SS24 προέρχονται από την Ιταλία, έναν διάσημο κόμβο στην κλωστοϋφαντουργία για την υψηλή ραπτική, και η συλλογή κατασκευάζεται με δεξιοτεχνία στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στις ρίζες του brand και τη δέσμευσή της για ποιοτική δεξιοτεχνία. Η αφοσίωση της therinós στη βιωσιμότητα επεκτείνεται πέρα ​​από τα υλικά και τις ηθικές πρακτικές παραγωγής, δημιουργώντας μια βιώσιμη συλλογή που είναι τόσο μοντέρνα όσο και περιβαλλοντικά φιλική.

Στη συλλογή SS24, η therinós εξερευνά νέες υφές και φινιρίσματα, ενσωματώνοντας πλούσια υφάσματα μπροκάρ και λεπτομέρειες lurex που προσθέτουν βάθος και κομψότητα σε κάθε σχέδιο. Παρά αυτές τις πολυτελείς προσθήκες, η συλλογή παραμένει διαχρονικά πιστή στην Grecian chic προσωπικότητα του brand, αποτυπώνοντας την ουσία της αβίαστης κομψότητας και του διαχρονικού στυλ.

Έχοντας παρουσία σε επιλεγμένες μπουτίκ στο Ντουμπάι, την Ελλάδα, το Saint-Tropez, το Bodrum & τον Μαυρίκιο, η therinós προσκαλεί τους λάτρεις της μόδας να γνωρίσουν την ομορφιά της βιώσιμης πολυτέλειας με τη συλλογή της SS24. Αναβαθμίστε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με κομμάτια που αναδεικνύουν έναν αρμονικό συνδυασμό πολυτέλειας, βιωσιμότητας και γοητείας με έμπνευση από την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή SS24 στο www.therinos-resort-wear.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ THERINOS SWIM & RESORT WEAR: Η therinós είναι μια ελληνική εταιρεία γνωστή για τις εκλεκτές συλλογές μαγιό και resort εμπνευσμένες από την ομορφιά της Μεσογείου. Με έμφαση στην ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την κομψότητα, η therinós προσφέρει πολυτελή μαγιό, σχεδιασμένα για να φορεθούν όλη την ημέρα, από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ ως ρούχα body ή top για να αναβαθμίσουν το στυλ σας.

Wholesale:

AP Showroom, 49 Georgiou Papandreou Str.135 62 Ag. Anargiri, Athens, Greece

Tel. +30 210 2791215, email: info@apshowroom.gr, www.apshowroom.gr

POINTS OF SALE | ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

GREECE | ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα:  Liana Camba (Κολωνάκι-Γλυφάδα), Rodanos Astir Beach (Βουλιαγμένη), Tea’s fashion (N.Σμύρνη), Qube (Κολωνάκι ), Jetblack (Γλυφάδα),Filia (Αγ. Στέφανος)

Χαλκιδική: Boho Boutique (Porto Carras)

Μύκονος: Principote (Πάνορμος), Αl Giga (Χώρα), Solymar Boutique (Καλό Λιβάδι)

Πάρος: The Island Art Gallery (Νάουσα)

Αντίπαρος: Tea’s fashion

Νάξος: Agora (Χώρα)

Κέρκυρα: Ad Concept (Μπαρμπάτι)

Παξοί: Eliani (Γάιος)

REST OF THE WORLD | ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

UAE, Dubai: Gigi Concept store, Four Seasons Resort, Park Hyatt (Twiggy by La Cantine), One & Only (Summer Soul Boutique), Anantara The Palm Dubai Resort, St. Regis (Aura Skypool Lounge), Jumeirah Beach Hotel Beach Cabana (Sauce boutique), W Hotel the Palm Jumeirah (Sauce boutique)

UAE, Abu Dhabi: Jumeirah Saadiyat (Sauce boutique)

France, Saint Tropez: Loulou, Verde

Turkey, Bodrum: METT Hotel & Beach resort, Folie Beach Club

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα must have παντελόνια της σεζόν

Her News

Birkin bag: Η ιστορία πίσω από την πιο chic τσάντα

HerNewskl

Tα sexy εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα – Ιδανικές επιλογές για.. 1000 και μια νύχτες

Her News