HerNews.gr
Ελλάδα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Στιγμές τρόμου έζησε μία μητέρα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο πρώην άνδρας της κλειδώθηκε με τα δύο ανήλικα παιδιά τους μέσα στα αυτοκίνητό του και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, άνοιξε τις φιάλες υγραερίου και αφού κλειδώθηκε στο όχημα του μαζί με τα δύο μικρά παιδιά του, επιχείρησε να τερματίσει τη ζωή τους.

Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής – Καλά στην υγεία τους ο πατέρας και τα δύο παιδιά

Αμέσως η έντρομη γυναίκα και μητέρα των παιδιών, ενημέρωσε τις Αρχές, που έφτασαν στο σημείο, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να ανοίγουν το Ιδιωτικής Χρήσεως αυτοκίνητο και να βγάζουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση τα δύο παιδιά και τον συνταξιούχο στρατιωτικό.

Και τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δυο φιάλες υγραερίου.

Ο πατέρας έπρεπε να επιστρέψει τα παιδιά του στη πρώην σύζυγό του.

Όταν όμως έφτασε έξω από το σπίτι της κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου. Βλέποντας η σύζυγος του τι συνέβη ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιστρέφει ξανά από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα – Πως θα λειτουργήσουν μέχρι την Πρωτοχρονιά

HerNews ka

Ενδοοικογενειακή βία: Νέα εφαρμογή στα κινητά για γυναίκες σε κίνδυνο

georgegsp

Συναγερμός και στη χώρα μας για ύποπτο κρούσμα ηπατίτιδας

georgegsp