HerNews.gr
Ελλάδα

Θρίλερ στο Μενίδι: Γυναίκα έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου – Αναζητείται ο πρώην σύζυγός της

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ειδικότερα την άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι γύρω στα 40, εντόπισαν περίοικοι γύρω στις 6 το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν την άτυχη γυναίκα θανάσιμα μαχαιρωμένη στην κοιλιακή χώρα, ενώ δίπλα της ήταν ένα μαχαίρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για δολοφονία με τους ή τον δράστη, να εγκαταλείπει την γυναίκα στη μέση του δρόμου.Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φονικό στο Μενίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα, είχε πάει στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ Περιστερίου και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύντροφο της δύο φορές, μία τον Σεπτέμβριο του 2022 αλλά και το Μεγάλο Σάββατο.

Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η δολοφονία έχει γίνει πολύ πριν τις 6.30 το πρωί και χρονολογείται κοντά στις 5 παρά το πρωί.

Συγκεκριμένα, η πρώτη καταγγελία έγινε στις 3 Απριλίου 2013 με την 40χρονη να υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Τότε ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 με το θύμα να καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο άνδρας συνελήφθη και πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο άνδρας απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Η τελευταία και πιο πρόσφατη καταγγελία έγινε στις 7 Μαΐου 2024 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για αύριο Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Στη συνέχεια της χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν επιθυμεί την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Επίσης ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.«Φώναζε βοήθεια»

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει “κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία”. Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα άλλα και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία. Η κοπέλα φώναζε “βοήθεια, βοήθεια” και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει επιχειρηματίας η οποία βρίσκοταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημά της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βουτσίνος: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Her News

Κορoνοϊός: 2.167 νέα κρούσματα, 683 διασωληνωμένοι και 55 θάνατοι

Her News b

Φωτιά στον Κουβαρά: Καίγονται σπίτια και αυτοκίνητα

HerNewskl