HerNews.gr
Ελλάδα

Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Του έκλεψαν πανάκριβο ρολόι και χρήματα

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στην Παλλήνη έπεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ και η σύζυγός του Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς και ο γιος τους δεν βρίσκονταν μέσα στην οικεία τους στην Παλλήνη την ώρα που έγινε η διάρρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife οι διαρρήκτες απέσπασαν 35.000 ευρώ μετρητά και ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ. Μόλις ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώθηκε ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Σήμερα το πρωί είχαν γύρισμα στο MasterChef και την κοπή της πίτας, αλλά ενημερώθηκαν πως αυτό θα μεταφερθεί μια ώρα μετά. Και έπειτα έγινε η ενημέρωση πως θα αναβληθεί καθώς υπήρχε διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Μεγάλο χρηματικό ποσό και κάποια ρολόγια».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύζυγός του Χρύσα Μιχαλοπούλου, μένουν σε μονοκατοικία στην Παλλήνη μαζί με τον γιό τους ο οποίος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάτρα: Θρήνος για την 14χρονη Χριστίνα – Με τον θάνατό της χαρίζει ζωή σε Αθήνα, Αυστρία, Ιταλία

Her News b

Μαρία Συρεγγέλα: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

georgegsp

Στην Ύδρα το βίντεο για την καλοκαιρινή καμπάνια της Aimé Leon Dore

HerNews ka