HerNews.gr
DECORNEWS

Τι χρώμα σεντόνια πρέπει να επιλέξεις για να έχεις έναν ξεκούραστο ύπνο;

Υπάρχουν πολλές συνήθειες ευεξίας που υποτίθεται ότι μας βοηθούν να κοιμηθούμε καλύτερα. Έχουμε δει πολλές τάσεις να κυριαρχούν στα socials μας, αλλά ανακαλύψαμε ότι το κρεβάτι μας μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα για ύπνο. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να κοιμηθούμε με τις διαφαινόμενες σκέψεις της επόμενης ημέρας, αλλά μια μικρή βοήθεια από το περιβάλλον ύπνου μας θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Αν ψάχνατε για μια λύση στα προβλήματα ύπνου σας, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να προσθέσετε μία από αυτές τις πέντε αποχρώσεις που είναι φιλικές προς τον ύπνο στα σεντόνια σας.

1. ΜπλεΜονόχρωμη κρεβατοκάμαρα σε μπλε εσοχήΤα καλύτερα χρώματα σεντονιών για έναν καλό ύπνο είναι οι απαλοί, σιωπηλοί τόνοι όπως το μπλε. Το μπλε είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό γιατί έχει ηρεμιστική επίδραση στο μυαλό, συμβάλλοντας στη μείωση του άγχους και στη δημιουργία μιας αίσθησης ηρεμίας. Είναι ηρεμιστικό και μπορεί ενδεχομένως να μειώσει τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή σας πίεση, βοηθώντας σας να χαλαρώσετε πιο εύκολα. 

2. Πράσινο Ένα υπνοδωμάτιο με ταπετσαρία με πράσινο σχέδιο, πράσινο μωσαϊκό χαλί και πράσινα κλινοσκεπάσματαΤο πράσινο είναι ένα φυσικά οργανικό χρώμα και ανακαλύψαμε ότι ριζώνει τον εσωτερικό σας χώρο στο εξωτερικό περιβάλλον δημιουργώντας μια πιο γειωμένη ατμόσφαιρα. Η σχέση του με τη φύση βοηθά να γίνει αυτό το χρώμα μία από τις πιο χαλαρωτικές αποχρώσεις για ένα ξεκούραστο σκηνικό. Οι γήινες αποχρώσεις, όπως το πράσινο, είναι απαλές για τα μάτια και δεν υπερδιεγείρουν τον εγκέφαλο, καθιστώντας ευκολότερο τον ύπνο. Ένα φιλόξενο πράσινο σεντόνι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας για να μεταμορφωθεί σε ένα ξεκούραστο υπνοδωμάτιο.

3. Λεβάνταένα υπνοδωμάτιο με λεβάνταΟι απαλές αποχρώσεις όπως η λεβάντα είναι ιδανικές για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο που χρειάζεται ένα διακριτικό χρώμα. Ένα απαλό μείγμα από μωβ και γκρι, η λεβάντα είναι γνωστό ότι ενισχύει τη δημιουργικότητά μας. Και εκτός από το να σας διευκολύνει να κοιμηθείτε, το ξύπνημα σε ένα δωμάτιο με χρώματα λεβάντας μπορεί επίσης να ξεκινήσει μια παραγωγική μέρα μετά από μια καλή ξεκούραση.

4. Απαλό ροζΜια κίτρινη κουρτίνα σε μια κρεβατοκάμαραΠαρόλο που το ροζ μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για όλους, έχει τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Ένα απαλό ροζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής σας πίεσης και είναι επίσης γνωστό ότι προάγει την ειρήνη και τη χαρά. Μπορεί να θεωρηθεί ως μια σύγχρονη ουδέτερη απόχρωση που κάνει θαύματα στην κρεβατοκάμαρα.

5. Γκριένα κρεβάτι με σκούρα γκρι σεντόνιαΟι ουδέτεροι τόνοι όπως το γκρι είναι ιδανικοί για τα υπνοδωμάτια, καθώς προάγουν την αίσθηση της ηρεμίας. Βασικά χρώματα όπως το γκρι δεν υπερδιεγείρουν το μυαλό και βοηθούν να διατηρείς το δωμάτιό σου ήρεμο και ξεκούραστο. Ενώ ένα απαλό γκρι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για μερικούς ανθρώπους, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με βαθύτερες αποχρώσεις. Τα σεντόνια σε πιο σκούρες αποχρώσεις μπορεί να βοηθήσουν όσους έχουν υπερδραστήριο μυαλό να κοιμούνται καλύτερα. 

Χρωματικοί συνδυασμοί με ροζ που θα κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται κομψό & ακριβό

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιλέξτε την τέλεια παλέτα χρωμάτων για οποιοδήποτε δωμάτιο με αυτές τις συμβουλές

HerNews ka

El Chapo: Ο βαρόνος που έκανε τη φυλακή κέντρο έμπνευσης επαγγελματικού χώρου

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: Μας δείχνει το απίστευτο ράντσο της αξίας 9 εκατ. δολαρίων – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka