HerNews.gr
DECORNEWS

Τι έπιπλα να τοποθετήσετε σε μικρούς εξωτερικούς χώρους – Οι πιο πρακτικές ιδέες

Αν και μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε επίσημα το εποχιακό πουλόβερ, το καλοκαίρι είναι σίγουρα καθ’ οδόν και ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε την αυλή (ή το μπαλκόνι σας). Όλοι είμαστε επιρρεπείς σε μια περιστασιακή inspo-scroll του Pinterest. Υπάρχει όμως κάτι πιο απογοητευτικό από το να ψάχνεις «έπιπλα εξωτερικού χώρου για μικρούς χώρους» και να σε υποδέχονται μια σειρά από φωτογραφίες αυλών στο μέγεθος της Πάτρας;

2. Εκμεταλλευτείτε το ύψος με έπιπλα μπαρ
δύο καρέκλες μπαρ και ένα ψηλό ξύλινο τραπέζι μπαρ σε ένα ξύλινο κατάστρωμα με φυτά σε γλάστρες
Ο σχεδιασμός ενός υπαίθριου χώρου σε περιορισμένο χώρο μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία – ειδικά αν μιλάτε για μπαλκόνι ή βεράντα. Αλλά αντί να παλεύετε για να χωρέσετε σε μεγαλύτερα κομμάτια, γιατί να μην εμπνευστείτε από τα wine bar σε όλο τον κόσμο και να ανεβάσετε τη θέση σας στο επόμενο επίπεδο (κυριολεκτικά);  Τα ψηλά σκαμπό και οι καρέκλες εξωτερικού χώρου είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας οικείας ατμόσφαιρας σε μικρές αυλές και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, δεν θα καταλαμβάνουν τόσο πολύτιμο χώρο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τραπέζια και καρέκλες. Αλλά δεν μιλάμε για άβολα μεταλλικά ή πλαστικά σκαμπό μπαρ. Μάλλον, τα κομψά ξύλινα σετ είναι μια εξαιρετική επιλογή για την εισαγωγή φυσικών υλικών στην αυλή σας.
Τα μεσογειακά βότανα όπως το θυμάρι και το δεντρολίβανο θα φαίνονται πάντα εντυπωσιακά σε μικρές παλαιωμένες γλάστρες από τερακότα στο τραπέζι του μπαρ σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται σε μια υπέροχη ηλιόλουστη θέση!
3. Εξοικονομήστε χώρο στην αυλή με εντοιχισμένα έπιπλα
ένας κήπος με λευκούς τοίχους με λευκό εντοιχισμένο παγκάκι, γκρι μαξιλάρια και καρέκλες
Οι περιορισμένες βεράντες ή οι περιφραγμένες αυλές μπορεί να είναι επιρρεπείς στο να φαίνονται λίγο κλειστές. Εάν προσθέσετε έπιπλα τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου στο μείγμα, μπορεί να νιώθετε ότι η μικρή σας αυλή είναι γεμάτη με έπιπλα. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ενσωματωμένα έπιπλα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Extra tip: μην κάνετε το κάθισμα του πάγκου σας πολύ στενό – θα είναι σαν κάθισμα τιμωρίας.
4. Επιλέξτε εύκαμπτα και αναδιπλούμενα έπιπλα
ξύλινο τραπέζι, καρέκλα και σκαμπό σε μπαλκόνι με κρεμαστές ζαρντινιέρες
Αυτές τις μέρες, η μοντέρνα ζωή αφορά ευέλικτους χώρους, και αυτό περιλαμβάνει την αυλή σας. Εάν ζείτε σε μια αστική περιοχή με περιορισμένο χώρο στο μπαλκόνι, καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η ύπαιθρος. Αλλά ξέρετε επίσης ότι δεν είναι μόνο μια αυλή, αλλά και ένας χώρος παιχνιδιού! Η αξιοποίηση στο έπακρο είναι απαραίτητη. 
5. Αξιοποιήστε τον χώρο του τοίχου σας
ένα λεπτό ράφι μπαρ στερεωμένο σε έναν ροζ τοίχο με δύο ξύλινα σκαμπό μπαρ
Ποιος χρειάζεται ένα μεγάλο τραπέζι όταν μπορείτε να χωρέσετε ένα υπαίθριο μπαρ σε μια μικρή αυλή με ευέλικτα έπιπλα; Επιπλέον, με ένα βαθύ ράφι, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε τον φορητό υπολογιστή σας και να απολαύσετε έναν πρωινό καφέ.

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα 3 πιο πολυτελή χρώματα κουζίνας που λατρεύουν οι σχεδιαστές & αποπνέουν κομψότητα

HerNews ka

Κήπος: Φτιάξ΄τον μόνη σου

Her News

4 Λόγοι για να αγοράσεις μια σκούπα ρομπότ

Her News