HerNews.gr
BRIDE NEWS

Tips για τα τέλεια νυφικά εσώρουχα!

Οι γυναίκες που παντρεύονται εστιάζουν πάρα πολύ στην επιλογή του σωστού νυφικού, ξεχνώντας πολλές φορές μέχρι την τελευταία στιγμή τα νυφικά εσώρουχα. Αλλά το λάθος σουτιέν μπορεί να “χαλάσει” την εμφάνιση του υπέροχου νυφικού σας.

Κατανοούμε ότι η αγορά εσωρούχων για αυτή την μοναδική ημέρα, να μην ανήκει στις προτεραιότητες που έχετε, αλλά μην ξεχνάτε τη σημασία που έχουν. Εξάλλου, το στοίχημα είναι μεγάλο όσον αφορά τη εμφάνισή σας. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τυχόν εμφανείς τιράντες από τα λάθος εσώρουχα.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα τέλεια νυφικά εσώρουχα για τον γάμο σας, συγκεντρώσαμε μερικά tips!

Μίνι οδηγός για νυφικά εσώρουχα

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κλειδώσετε το νυφικό σας και να το επιβεβαιώσετε πριν ξεκινήσετε να ψωνίζετε για οποιοδήποτε είδος εσώρουχου. Αφού έχετε αποφασίσει ποιο νυφικό θα φορέσετε ήρθε η ώρα για τα νυφικά εσώρουχα.

Πρώτα, ελέγξτε αν χρειάζεστε πραγματικά ένα σουτιέν. Τα νυφικά που είναι ιδιαίτερα προσεγμένα στο επάνω μέρος μπορεί να προσφέρουν αρκετή υποστήριξη. Ίσως λοιπόν να μπορείτε να παραλείψετε εντελώς το σουτιέν.

Για τις νύφες που πρέπει να αγοράσουν σουτιέν, οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες αυτές τις μέρες. Ο τύπος των εσωρούχων που αγοράζετε πρέπει πάντα να εξαρτάται από το στιλ του νυφικού. 

Αν ένα νυφικό φόρεμα είναι πιο ογκώδες με μανίκια μπορείτε να επιλέξετε πιο εύκολα νυφικά εσώρουχα, αφού δεν θα είναι εύκολα ορατά. Από την άλλη όμως αν το νυφικό σας είναι στράπλες και με λεπτό ύφασμα, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα νυφικά εσώρουχα.

Αν φορέσετε στράπλες σουτιέν, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει σιλικόνη που το κρατάει στη θέση του. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει συνεχώς να προσαρμόζετε ένα σουτιέν! Επίσης, εάν φοράτε στράπλες φόρεμα θυμηθείτε να μην φοράτε σουτιέν με τιράντες το πρωί, καθώς τα σημάδια στους ώμους σας μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες για να εξαφανιστούν.

Σε περίπτωση που το νυφικό σας είναι εξώπλατο, μπορείτε να δοκιμάσετε τα αυτοκόλλητα σουτιέν. Αυτά επίσης προσφέρουν στήριξη και δεν διαγράφουν από μέσα! 

Τα καλής ποιότητας νυφικά εσώρουχα μπορεί να είναι ακριβά, αλλά αξίζει αυτή η επένδυση για τη μεγάλη μέρα. Είναι επίσης κάτι που μπορείτε να φορέσετε ξανά και ξανά! Είτε πρόκειται για ένα υπέροχο λευκό δαντελωτό σετ εσωρούχων, είτε προτιμήσετε ένα ροζ ή άλλο χρώμα, σίγουρα θα είναι μοναδικά τα νυφικά σας εσώρουχα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Bridal Expo & Bridal Fashion Week: Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου για 10η χρονιά στο Ζάππειο!

Her News

Άννα Μαρία Αναξαγόρου: Η Ρία Κανακάρη μιλά στο HerNews για το bridal make up που έκανε στη νύφη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Her News

Πώς φροντίζω σωστά το μονόπετρό μου;

Her News