HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Τίτλοι τέλους» για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη

Έπειτα από πολλές φήμες ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης χωρίζουν, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε όντως να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Την είδηση αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής 14/6.Μετά τις αλεπάλληλες αναβολές του γάμου τους, ήρθαν τα «σύννεφα» στη σχέση τους με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να μην επιβεβαιώνει ποτέ τις φήμες για χωρισμό. 

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, έχουν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό για αυτό και κυκλοφόρησαν μαζί πρόσφατα, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μένει ακόμη στο ίδιο σπίτι με τον Κώστα Πηλαδάκη μέχρι να καταφέρει να βρει νέα κατοικία.Χώρισαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας ΠηλαδάκηςΌσα δήλωνε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Όλο αυτό με το κομμάτι του γάμου, ξανά και ξανά, όπου με βλέπουν, όπου με πετύχουν, είναι λίγο κουραστικό. Όταν είναι να γίνει πραγματικά θα το ανακοινώσω», είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day.

«Δεν με ενόχλησε που βγήκαν πάλι φήμες για τη σχέση μου. Το θεώρησα τραγικό ότι επειδή βγαίνει κάποιος χωριστά σημαίνει πως χώρισε. Το διέψευσα κάπου πολύ λιτά, ότι όχι δεν ισχύει, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω», τόνιζε σε άλλες δηλώσεις της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλια της

Her News b

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έκαναν πρόταση από την εκπομπή της Έλενας Παπίλα, δεν θα δεχόμουν και να με επαιτούσαν»

HerNews ka

Ναταλία Τσαλίκη: «Δεν είμαι όλη μέρα ζεν…. προσπαθώ»

HerNews ka