HerNews.gr
Ελλάδα

Το HerNews στη συνάντηση του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών – Τι διεκδικούν

Ο κλάδος των Ελλήνων ερμηνευτών δοκιμάστηκε σκληρά και υπέφερε μέσα στις συνθήκες της πανδημίας που έγιναν όμως η αφορμή για να γεννηθεί μία νέα συλλογικότητα. Το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών είναι η νέα “φωνή” των ερμηνευτών, που θα εκπροσωπήσει δυναμικά το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού.

Σήμερα, 24/5, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του ΠΣΕΤ, παρουσία καλλιτεχνών και δημοσιογράφων.


Σήμερα συναντήθηκαν ιστορικά ονόματα με νέους καλλιτέχνες απ΄όλες τις σκηνές για να κάνουν πράξη την ενότητα, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και να εκσυγχρονίσουν το θεσμικό τοποίο.

Στη συνάντηση του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, η Μαρίζα Ρίζου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Νατάσα Μποφίλιου , ο Μανώλης Φάμελλος, ο Κώστας Μακεδόνας κ.α.


Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών – Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους:

Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Αναστασία Μουτσάτσου, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Νίκο Μακρόπουλο αλλά και πολλά μέλη του σωματείου.


Όλοι τους μίλησαν για τα προβλήματα του κλάδου τους, τους στόχους και τις άμεσες ενέργειες που έχουν σκοπό να κάνουν. «Είμαστε καλλιτέχνες που αυτό που κάνουμε δεν το κάνουμε για χόμπι το κάνουμε για εργασία είναι τρόπος επιβίωσης.» τόνισαν μεταξύ άλλων οι έλληνες ερμηνευτές.

Έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα της πληρωμής του έργου των τραγουδιστών που αποτυπώνεται στις τηλεοπτικές εκπομπές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Black Friday: Πωλήσεις ρεκόρ στο διαδίκτυο – Oι εκπτώσεις που έκαναν τους καταναλωτές να γεμίσουν τα «καρότσια» τους

Her News

Πότε καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους – Πώς θα το υπολογίσετε

Her News

Απόψε και αύριο η πρώτη υπερ – πανσέληνος του 2021

Her News