HerNews.gr
Διεθνή

Το μωρό των Ριάνα – ASAP Rocky είναι το πλουσιότερο στη showbiz, με περιουσία 1,2 δις

Πριν λίγες ημέρες η Ριάνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι κι από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με το σύντροφό της ASAP Rocky.

Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις αμύθητες περιουσίες των παιδιών της οικογένειας Καρντάσιαν. 

Πιο συγκεκριμένα, η περιουσία του υπολογίζεται πως ανέρχεται στα 1.2 δισ. δολάρια, αν ενώσει κανείς την τεράστια περιουσία της τραγουδίστριας με αυτή του συντρόφου της, η οποία ανέρχεται στα 7.5 εκατ. δολάρια.

Φέτος, η τραγουδίστρια κατάφερε να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπέιντος, αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός.

Στα 34 της χρόνια η Ριάνα κατέκτησε τη θέση 1.729 ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, με τις εταιρείες της, Fenty Beauty και Savage X Fenty Lingerie να έχουν εκτοξεύσει την περιουσία της στα 1,7 δισ. δολάρια.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ. Η περιουσία του καρπού του έρωτά τους, ξεπερνά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και αυτή των Τζένερ και Καρντάσιαν.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Γάζα: Ιδιαίτερα βίαιο το τέλος της 23χρονης γερμανοϊσραηλινής που αγνοούνταν

HerNews ka

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

HerNews ka

NASA: Μαύρη τρύπα “καταβροχθίζει” περιπλανώμενο αστέρι – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News