HerNews.gr
Beauty

Το σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση του προσώπου

Ο τρόπος που καθαρίζουμε το πρόσωπο μας είναι το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας μας και το ξέρουμε καλά. Είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και η τελευταία κάθε βράδυ.  

Το βασικότερο βήμα  την περιποίηση για να μπορέσει να δράσει οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόσουμε, με στόχο να εισχωρήσουν στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας. 

Φυσικά, δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα οποιοδήποτε καθαριστικό. Χρειαζόμαστε ένα που να ταιριάζει στον τύπο της δικιάς μας επιδερμίδας μας και στις ιδιαίτερες ανάγκες της. 

Υπάρχουν πολλά, διαφορετικά στην αγορά και καλύπτουν κάθε ανάγκη. Είδη καθαρισμού σε μορφή τζελ, αφρού, balm και σαπούνι. Οι επιλογές μας είναι πολλές και διαφορετικές, ωστόσο πρέπει να κάνουμε τη σωστότερη. Το ιδανικό είναι να συμβουλεύουμε κάποιον ειδικό για αυτό όπως για παράδειγμα τον δερματολόγο μας.

Μην ξεχνάς ότι είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να ξεπετάς.  Ο καθαρισμός πρέπει να είναι σχολαστικός, με αργές, απαλές, κυκλικές κινήσεις, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και επιμένοντας στα σημεία που έχουμε περισσότερο makeup. Ακόμα και όταν γυρνάς ξημερώματα και κουρασμένη ο καθαρισμός είναι ένα βήμα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεις ή να ξεπετάς. 

Η υγεία του δέρματος ξεκινάει πάντα από μέσα, όσα καλά καλλυντικά και αν χρησιμοποιούμε το παν είναι η βάση μας. 

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Το ανατρεπτικό look που θυμίζει disco queen

HerNewskl

Khloe Kardashian: Το must-have μανικιούρ της που θυμίζει κόσμημα

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Τόλμησε μια glossy εκδοχή του κόκκινου κραγιον

HerNewskl