HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Δημήτρη Μπάση

Το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ο Δημήτρης Μπάσης με την εκφραστική, μεστή χροιά του μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τον τιμούν με την παρουσία τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του καλού του φίλου Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος. Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συμπράττει σε πολύ ιδιαίτερα ντουέτα με τον Δημήτρη Μπάση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επίσημα στο MEGA

georgegsp

Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη»

Her News b

Διονύσης Παπανδρέου – “Γη της Ελιάς”: Αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό ο νεαρός ηθοποιός

Her News b