HerNews.gr
DECORNEWS

Το viral κόλπο του TikTok για να μοσχοβολάει πάντοτε το σπίτι σας

Δεν υπάρχει μέρα που να μην ανακαλύψουμε ένα νέο κόλπο ή συμβουλή για να κάνουμε το σπίτι μας να μυρίζει πάντα όμορφα. Έχουμε ήδη μιλήσει για όλους τους υπάρχοντες τύπους οικιακών αποσμητικών χώρου, τη δύναμη των πολυτελών απορρυπαντικών και μαλακτικών για τα αρωματικά υφάσματα και τα κλειδιά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αρωματικά κεριά.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να εφαρμόζουν κάποια κόλπα στη ρουτίνα καθαρισμού τους για να επιτύχουν ένα πιο λεπτό και φυσικό άρωμα , αντί να χρησιμοποιούν συμβατικά αποσμητικά χώρου. Γι’ αυτό μας φάνηκε σημαντικό να μοιραστούμε το πιο πρόσφατο viral κόλπο για να αρωματίσουμε το σπίτι μας που θριαμβεύει στο TikTok.

Το προϊόν αστέρι για να το πετύχετε αυτό είναι τα αρωματικές πέρλες που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει απαραίτητα για την περιποίηση των ρούχων. Σε αντίθεση με το υγρό μαλακτικό υφασμάτων – το οποίο χαρακτηρίζεται κυρίως από την απαλότητα που προσφέρει στα ρούχα – οι πέρλες λειτουργούν ως ενισχυτικά της μυρωδιάς και η κύρια λειτουργία τους είναι να κάνουν το άρωμα να διαρκεί περισσότερο.

Όμως το φαινόμενο αυτού του προϊόντος ξεπερνά τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και γίνεται ένας μεγάλος σύμμαχος για να αρωματίσετε το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό χώρου.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται μόνο να ενσωματώσετε τις πέρλες στην  οικιακή σκούπα. Η διαδικασία είναι απλή: απλά ρίξτε μερικά σφαιρίδια στο πάτωμα και σκουπίστε τα με ηλεκτρική σκούπα πριν αρχίσετε να σκουπίζετε το πάτωμα του σπιτιού. Μόλις αυτές οι πέρλες βρεθούν στο ρεζερβουάρ της συσκευής, η λειτουργία του θα κάνει το άρωμά του να διαπερνά κάθε γωνιά όσο καθαρίζουμε τα δωμάτια.

Αυτό το κόλπο είναι κατάλληλο μόνο για ηλεκτρικές σκούπες stand-up που έχουν ενσωματωμένο κινητήρα και ρεζερβουάρ – σε σύγκριση με τις συμβατικές που απαιτούν αλλαγή σακούλας ή τις ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ που λειτουργούν με φίλτρα. Φυσικά, είναι αλάνθαστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ηλεκτρική σκούπα όλων των τύπων επιφανειών, από δάπεδα και συρτάρια μέχρι ταπετσαρίες, στρώματα και άλλα υφάσματα.

 Με αυτόν τον τρόπο, θα γεμίσετε ολόκληρο το σπίτι σας με τη φρεσκάδα των φρέσκων ρούχων και, δεδομένης της σύνθεσης των περλών, η μυρωδιά των καθαρών ρούχων θα παραμείνει για περισσότερο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοίγει ξανά η επιβλητική Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας

Her News

Μπορούμε τελικά να πλύνουμε το μαξιλάρι μας στο πλυντήριο ρούχων;

HerNews ka

Mom-Hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τακτοποιημένο!

HerNews ka