HerNews.gr
Beauty

Tracee Ellis Ross: Υιοθέτησε το χτένισμα που μας θύμισε τη Diana

Tracee Ellis Ross

Η Tracee Ellis Ross, μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες του Hollywood, δεν φοβάται να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς με αυθεντικότητα και στυλ. Η αγάπη της για έντονες αποχρώσεις στα μάτια και η προσήλωσή της στην αφρικανική κουλτούρα στα μαλλιά της την έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πρόσωπα που ακολουθούν σταθερά τις τάσεις.

Tracee Ellis Ross: Υιοθέτησε το χτένισμα που μας θύμισε τη Diana

Tracee Ellis Ross

Ωστόσο, η Tracee δεν φοβάται να επιστρέψει στο παρελθόν για έμπνευση. Και αυτή τη φορά, η εμβληματική φωτογράφησή της με τις φίλες και συνηθισμένες της Issa Rae και Erika Alexander αποτελεί μια έκπληξη για τους λάτρεις της ομορφιάς και της μόδας. Οι τρεις καλλιτέχνιδες, που πρωταγωνιστούν στην ταινία “American Fiction”, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν και να εξερευνήσουν τις αντιφάσεις της Αμερικανικής κοινωνίας.

Για την εν λόγω φωτογράφιση, η Tracee Ellis Ross αποφάσισε να αφιερώσει ένα φόρο τιμής στην ιστορική εμφάνιση της μητέρας της, της Diana Ross, στη δεκαετία του ’70. Το iconic χτένισμα της Diana Ross έγινε οδηγός για την Tracee, με μια χωρίστρα στο πλάι και τη φράντζα να παίρνει το πάνω χέρι, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το μέτωπο. Τα μήκη, με σφιχτές μπούκλες, αποτελούν μια αφιέρωση στο εκθαμβωτικό look της μητέρας της, ένα look που θεωρείται μια από τις θρυλικές εμφανίσεις της Diana Ross.

Μέσα από αυτήν τη φωτογράφιση, η Tracee Ellis Ross δείχνει την αγάπη της για την κληρονομιά της οικογένειάς της και την αναγνώριση της επιρροής που έχει η μητέρα της στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έκανε το ίδιο κούρεμα με την Hailey Bieber

HerNewskl

Metallic green: 5 τρόποι για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

HerNewskl

Rihanna: Μας έδειξε τον τρόπο που εφαρμόζει το άρωμα της!

HerNewskl