HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απελπισία του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη – Ρωτούσε επίμονα αν πηγαίνει σωστά και δεν έπαιρνε απάντηση

Την απελπισία του μηχανοδηγού του Intercity 62, ο οποίος ρωτούσε συνεχώς τον 59χρονο σταθμάρχη  του Σ.Σ. Λάρισας αν έχει πάρει σωστή πορεία πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αποκάλυψε μάρτυρας στην κατάθεσή του στην υπηρεσία του, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα, με τους 57 νεκρούς.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Open, ο μηχανοδηγός του Intercity 62 ρώτησε τουλάχιστον τρεις φορές τον σταθμάρχη στη Λάρισα αν έχει πάρει τη σωστή πορεία για το δρομολόγιό του, όπου τελικά πήρε μια εκνευρισμένη απάντηση από τον 59χρονο και συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Open, ο μηχανοδηγός ρωτάει «Λάρισα ακούει;» και ο σταθμάρχης δεν απαντά. Ο μηχανοδηγός επιμένει και ρωτάει για δεύτερη φορά, χωρίς να πάρει απάντηση από τον σταθμάρχη. Την τρίτη φορά ρώτησε «Λάρισα ακούει; Πάω καλά;», με τον σταθμάρχη να απαντά εκνευρισμένος «αφού σου είπα. Νέους Πόρους».

Βέβαια, ο σταθμάρχης δεν διευκρίνισε αν το Intercity 62 κινείται στην άνοδο ή στην κάθοδο τη μοιραία νύχτα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: «Πήγαινα στο ιατρείο του, με βίασε πάνω από δύο φορές» – Έπειτα από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ

HerNews ka

Καιρός: Με αφρικανική σκόνη & υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

HerNews ka

Νόνικα Γαληνέα: Η συγκινητική ανάρτηση της “Finos Film” – «Σήμερα θα ανταμώσει με τον Αλέκο της»

HerNews ka