HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τραϊάνα Ανανία για Γιώργο Κιμούλη: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προσέχει τι στηρίζει»

Η Τραϊάνα Ανανία παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Ο πήχης μου» και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ντύθηκα νύφη γιατί παντρεύομαι τον εαυτό μου. Για να γράψω το τραγούδι σκέφτηκα όλες τις ερωτικές μου περιπτύξεις που δεν έβγαλαν πουθενά. Δεν βρίσκω αυτό που ψάχνω και είμαι εγκλωβισμένη σε μια λίστα που ζητάω πράγματα», είπε αρχικά η Τραϊάνα.

Τραϊάνα Ανανία: «Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα με τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα»

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο κόσμος ο οποίος πρέπει να προσέψει τι ψηφίζει, έτσι πρέπει να προσέχει και ποιους καλλιτέχνες στηρίζει. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προσέχει τι ψηφίζει και τι στηρίζει».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα με τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Πρέπει ο κόσμος να πάρει θέση σε αυτό».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντζελίνα Χαλντέντα – The Bachelor: Όσα αποκάλυψε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει!

HerNewskl

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι σημαίνει η ποινή που του επιβλήθηκε – Η επόμενη μέρα μετά την απόφαση

georgegsp

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Είμαστε ανώμαλο ζευγάρι»

HerNews ka