HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου…

«Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί; Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στο Survivor All Star; «Μακάρι να λάβει μέρος. Αν έχει κι ειδική μεταχείριση από την παραγωγή, είναι μάγκας τεράστιος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρης Πανταζής μαζί στη σκηνή! Όλα όσα έγιναν στο J2US

Her News b

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Παίρνει σήμερα εξιτήριο

HerNews ka

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν το μνήμα του στο Α’ Νεκροταφείο – Εικόνες που σοκάρουν

HerNews ka