HerNews.gr
Beauty

5 τρόποι για να φορέσετε το βουργουνδί κραγιόν που είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Πάνω από μία φορά, έχουμε παίξει με ένα power lip, από έντονα κόκκινα έως έντονα ροζ. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα πιο κλασικά και safe χρώματα και να προσθέσετε λίγο βάθος στο μακιγιάζ σας, το βουργουνδί κραγιόν είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα το μακιγιάζ σας για να φορέσετε αυτήν την τάση, και έχουμε πάρει πολλή έμπνευση τον τελευταίο καιρό που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές κομψές εμφανίσεις κραγιόν σε βουργουνδί/μπορτό χρώμα που μπορεί να φορέσει ο καθένας, μέρα ή νύχτα.
#1 Δώστε ένταση και στα μάτια

Προσθέστε μια festive πινελιά στο μακιγιάζ σας σε συνδυασμό με το βουργουνδί κραγιόν. Όλα αυτά τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και η λαμπερή πινελιά είναι το επιπλέον ‘κάτι’ που χρειαζόμαστε, δεν νομίζετε;

#2 Shine on

Το μπορντό κραγιόν με μια πινελιά μεταλλικής λάμψης είναι απλά ένας εκπληκτικός συνδυασμός. Είτε έχετε κάνει έντονα τα μάτια σας είτε φοράτε αυτό το λουκ με “γυμνό” πρόσωπο, είναι βέβαιο ότι θα είστε πραγματικά εντυπωσιακές.

#3 Κρατήστε το απλό

Οι μπορντό τόνοι υπάρχουν σε ψυχρά και ζεστά, κάτι που είναι εξαιρετικό για όποιον θέλει να παίξει με διαφορετικούς υποτόνους και αποχρώσεις. Αυτά τα χείλη βρίσκονται στην πιο δροσερή πλευρά της χρωματικής κλίμακας, φωτίζουν την επιδερμίδα και δείχνουν όμορφα με απαλό, φυσικό μακιγιάζ.

#4 Έντονα φρύδια

Τα έντονα, χτενισμένα φρύδια σε συνδυασμό με μπορντό χείλη είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός. Αυτό είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς η έμφαση σε βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα φρύδια και τα χείλη, μπορεί να επηρεάσει, ακόμη και όταν το μακιγιάζ είναι φυσικό.

#5 Έντονο eyliner

Τα χείλη σε κόκκινο και μπορντό τόνο δίνουν τη θέση τους σε μια όμορφη παλέτα από έντονα sharpy eyeliners, τονισμένο δέρμα και πολλά άλλα. Οι παραλλαγές σε μπορντό τόνους είναι ιδανικές για να εξερευνήσετε πλήρως τις τεράστιες σειρές αποχρώσεων του μπορντό κραγιόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Serum: Το πιο παρεξηγημένο προϊόν στη skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl

Βlonde hair: 5 τρόποι για να τα επαναφέρεις μετά από την τεχνική του ντεκαπάζ!

HerNewskl

Lily James: Έκανε το πιο chic manicure που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

HerNewskl