HerNews.gr
Ελλάδα

Tus: Στο καθιερωμένο ταξίδι του για τάμα στην Τήνο – Δείτε φωτογραφία

Ο γνωστός ράπερ Tus βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Τήνο προκειμένου να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα On Time και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ο Tus επισκέπτεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια την Τήνο με σκοπό να προσευχηθεί και να προσκυνήσει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας αλλά και να εκπληρώσει το τάμα του, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αμελεί ποτέ.

Ο Tus προτιμά να επισκέπτεται την Τήνο κάθε χειμώνα, καθώς θέλει να μπορέσει να προσευχηθεί με την ησυχία του χωρίς να ενοχλείται από τον πολύ κόσμο.

Ο Tus γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1986 στην Ελλάδα, όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία, του άρεσε να δημιουργεί δικές του ρίμες και γενικότερα ασχολούνταν με τη ραπ μουσική. Τα πρώτα βήματα του Tus ξεκίνησαν το 2000, όσο ήταν ακόμα στην Πάργα.

Τα πρώτα του κομμάτια ανέβαιναν δωρεάν στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα το συγκρότημά του, έγινε πιο δημοφιλές και έτσι αγόρασε μεγαλύτερη ιστοσελίδα. 

Στο διάστημα 2011-2015 έκανε πολλές μεγάλες συνεργασίες με λαϊκούς και ραπ καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Άκης Δείξιμος και άλλοι. Το 2014 κάνει άλλη μια τεράστια επιτυχία σε συνεργασία με τον λαϊκό τραγουδιστή Ντέμη Αναστασιάδη (Demis) και τον Decibel με τίτλο “Υποβρύχιες Καταστροφές” ξεπερνώντας τις 5.000.000 προβολές πριν βγει καν το βίντεο κλιπ και μέσα σε ένα χρόνο να χτυπάει πάνω από 11.000.000 προβολές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το προφίλ των εμπρηστών και των πυρομανών

HerNews ka

Δίκη στο Μάτι: «Σωθήκαμε από τύχη» – Η συμβολική κίνηση των συγγενών

Her News

Γιώργος Βάλλης: «Ο συνολικός αριθμός των θαλαμηγών στη χώρα μας είναι μεγαλύτερος από 5.000»

HerNews ka