HerNews.gr
Γνώμες

Twitter … σ’ άγαπω!

Το Twitter είναι μια πλατφόρμα. XAXA! Το Twitter είναι ψυχοθεραπεία και γνώση. Το Twitter είναι μέσα στην ζωή μας και μας προσφέρει πολλά. Να απαριθμήσω; 

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα

Καιρό έχουμε να τα πούμε.. Κάπως, κάτι , κάπου με ζόρισε. Λίγο το αποκαλόκαιρο, λίγο η κούραση των διακοπών…. λίγο η δουλειά. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος. Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι το μπλε πουλί.
Εκεί που είμαστε όλοι μαζεμένοι και διαβάζουμε ειδήσεις, διαβάζουμε κακίες, διαβάζουμε συγκινητικές ιστορίες και καφρίλες. 

Δεν είναι αυτά τα πιο σημαντικά. Ο κόσμος στα Social Media πέρα από κακία – στάξιμο χολής – έχει και τα καλά του. Θυμάστε τι έγινε στο #metoo; Θυμάστε τι έγινε όταν ο Θοδωρής Ιακωβίδης δάκρυσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Από 2.000 followers εκτοξέυθηκε στους 250.000. Δεν είναι το νούμερο που το κάνει σπουδαίο. Είναι που οι χρήστες μιας πλατφόρμας έδωσαν σε έναν σπουδαίο αθλητή αυτό που έπρεπε να έχει κάνει η πολιτεία. Το κίνητρο για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει. Τον αθλητισμό. Για εκείνον και για την Ελλάδα.

Το Twitter είναι άμμεσο. Είναι εύχρηστο και πολλές φορές… άχρηστο.
Με τόσα πολιτικά troll κάπως όλοι έχουμε σιχαθεί. Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτά. Θα σταθώ στα παραπάνω και στους χρήστες που με κάνουν να γελάω. Πολύ. 

Υπάρχουν κάποιοι χρήστες του Twitter που δεν τους ξέρω αλλά τους έχω βαθιά στην καρδιά μου. Δεν ξέρω καν τα ονόματά τους μα τους θέλω φίλους μου.
Δεν θα τους αναφέρω μη και ξεχάσω κάποιον και μαύρο φίδι που με έφαγε… Θα πω για τον Ballourdos που αν και πολιτικά διαφωνούμε, έχω γελάσει πολλά βράδια μαζί του.
Είπα δεν θα γράψω για κάποιον συγκεκριμένα αλλά είναι φίλος μου στην πραγματική ζωή, συγχωρέστε με…

Το Twitter είναι οι… χρήστες του! Είναι -σχεδόν- όλοι υπέροχοι! 

Μπα- μπααααι!

Βιβή Μπουγιούρα
Contact me @ : 

Νεότερα Άρθρα

Είναι χαρά και ευλογία να είσαι Νονά, να το θυμάσαι..

Her News

Δεν είμαι Μάνα, αλλά…..

Her News

H κουλτούρα της ξεπέτας

Her News