HerNews.gr
Διεθνή

Τζεφ Μπέζος: Το 500 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του φαίνεται να έχει το πρόσωπο της συντρόφου του σε ξύλινη προτομή

Μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Τζεφ Μπέζος δεν γλίτωσε έξοδα για το γιγάντιο μέγα γιοτ του αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος, ταξιδεύει με τη σύντροφο του του Λόρεν Σάντσες από τότε που παρέδωσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε αντάλλαγμα για το γιοτ, που ονομάζεται Koru.

Μάλιστα το τεράστιο σκάφος φαίνεται να έχει ακόμη και μια ξύλινη κεφαλή που μοιάζει εντυπωσιακή με την Σάντσες.  Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ξύλινη γυναικεία φιγούρα, η οποία φοράει ένα κυματιστό φόρεμα και φτερά αγγέλου.

Στο λαιμό της φοράει το σύμβολο του Koru, το οποίο στα Μαορί σημαίνει σπείρα και βασίζεται στο σπειροειδές σχήμα ενός ασημένιου φύλλου φτέρης – ένα σύμβολο ιδιαίτερης σημασίας για το ζευγάρι.

Φαίνεται ότι το σύμβολο σημαίνει πολλά για το ζευγάρι, που βγαίνει από το 2019, καθώς ο Μπέζος είχε κοινοποιήσει στο παρελθόν φωτογραφίες του Κορού στο Instagram του.

Την Πρωτοχρονιά, ο πολυδισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, δημοσίευσε ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα από το πάρτι στο γιοτ του.

«Η νέα χρονιά είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε απολογισμό και να εστιάσετε στην προσωπική ανάπτυξη, την ανανέωση, την αναγέννηση και να δίνετε προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Το καλό και το κακό. Ολα αυτά. Γιορτάστε και μεγαλώστε.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Το γιοτ διαθέτει τρεις πανύψηλους ιστούς καθώς και τρία καταστρώματα, το ένα από τα οποία διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, σύμφωνα με το  Boat International.

Η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σάρον Όσμπορν: «Το έχω παρακάνει με τις πλαστικές. Ο χρόνος είναι εναντίον μου»

Her News

Britney Spears: Ορκίζεται να μην επιστρέψει ποτέ στη μουσική βιομηχανία

HerNews ka

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Her News