HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζένη Μπαλατσινού: «O χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου»

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας για το  “Hautes Grecians 2023”, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε στο Happy Day και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια για τη Βίκυ Καγιά και για το εάν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση.

Αναφορικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM: «Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει γιατί είναι πολύ χαρισματική. Απλά ίσως είναι ένα break.

Δε ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για τώρα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου», πρόσθεσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» & οι «Boys and Noise»

Her News b

Στεφανία Γουλιώτη: «Είχα παραμελημένο το θέμα της ελκυστικότητάς μου»

HerNews ka

«Σπίτι με το MEGA»: Η Πίτσα Παπαδοπούλου το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 με αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά

Her News