HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: «Μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη το διαζύγιο»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια του Χόλιγουντ, μπορεί να οδεύουν προς διαζύγιο σύμφωνα με πρόσφατες φήμες. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά το 2002 και αργότερα χώρισε το 2004, αναζωπύρωσε τον έρωτά του σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα και παντρεύτηκε το 2022. Ωστόσο, οι εικασίες δείχνουν ότι ο γάμος τους μπορεί να είναι «υπό διάλυση».

Μια δικηγόρος, η Jacqueline Newman, από την Berkman Bottger Newman & Schein LLP, μίλησε για την κατάσταση, δηλώνοντας ότι υπάρχουν υποδείξεις ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μπορεί να έχουν ήδη κάνει βήματα προς τον τερματισμό του γάμου τους. Η δικηγόρος εξέφρασε τις σκέψεις της, λέγοντας: «Φαίνεται ότι προσπαθούν να απογοητεύσουν το κοινό αφήνοντας υποδείξεις για το τέλος του γάμου, αλλά δεν το ανακοινώνουν ακόμη επίσημα».

Οι ρυθμίσεις διαβίωσης του ζευγαριού φαίνεται να αντικατοπτρίζουν τη φημολογούμενη ένταση στη σχέση τους. Ο Άφλεκ φέρεται να διαμένει σε ένα σπίτι με μηνιαίο ενοίκιο 100.000 δολάρια, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει στο σπίτι τους 60 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο τώρα σκέφτονται να πουλήσουν.

Επιπλέον, έχει αναφερθεί ότι ο Άφλεκ αναζητά καθοδήγηση από την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες για την κατάσταση του γάμου του με τη Λόπεζ.

Η δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι εάν ένα διαζύγιο είναι πράγματι στον ορίζοντα, η νομική διαδικασία μπορεί να μην είναι τόσο περίπλοκη λόγω της πιθανότητας προγαμιαίας συμφωνίας και της σχετικά μικρής διάρκειας του γάμου τους. Η ίδια δήλωσε: «Το πραγματικό νομικό μέρος του διαζυγίου θα είναι εύκολο, καθώς αναμφίβολα έχουν ένα σφιχτό προγαμιαίο συμβόλαιο και ήταν ένας βραχυπρόθεσμος γάμος».Η κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού πυροδοτεί εικασίες

Ωστόσο, παρά τις εικασίες, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα καμία από αυτές τις φήμες. Το κοινό παραμένει ανυπόμονο για μια επίσημη δήλωση από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους.

Η αβεβαιότητα γύρω από τον γάμο τους έχει προκαλέσει εκτεταμένο ενδιαφέρον και ανησυχία μεταξύ των θαυμαστών τους. Όπως τόνισε η Newman, «το δικαστήριο της κοινής γνώμης θα είναι το πιο σκληρό διαζύγιο». Αυτό το συναίσθημα υπογραμμίζει τον πιθανό συναισθηματικό και δημόσιο έλεγχο που θα μπορούσε να συνοδεύει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση διαζυγίου.

Η κατάσταση που εκτυλίσσεται μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ συνεχίζει να μαγνητίζει την προσοχή του κοινού καθώς οι άνθρωποι περιμένουν περαιτέρω εξελίξεις και πιθανή επιβεβαίωση των φημών γύρω από τον γάμο τους.

Μπέν Άφλεκ: Ο άγριος τσακωμός του με τους παπαράτσι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner – Travis Scott: Yποβάλλουν αίτηση για να αλλάξουν νόμιμα το όνομα του γιου τους σε Aire

HerNews ka

Αnne Hathaway: “Να χαίρεστε για τις γυναίκες! Τελεία και παύλα”

HerNewskl

Αυστραλία: Συγκλονίζει το βίντεο από την διάσωση της 4χρονης Κλίο Σμιθ – «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά και τον μπαμπά σου»

Her News