HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δύσκολα τα πράγματα για το ζευγάρι – Οδεύουν στον χωρισμό;

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να βρίσκονται σε «δύο διαφορετικές σελίδες» στο γάμο τους εν μέσω φήμων ότι οδεύουν προς το διαζύγιο.

«Η Τζεν και ο Μπεν έχουν προβλήματα στο γάμο τους», είπε μια πηγή στο Us Weekly την Πέμπτη. «Άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα πριν από λίγους μήνες, καθώς η Τζεν είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια “είναι πολύ επικεντρωμένη στη δουλειά”, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της “This is Me… Now: A Love Story” στο Ορλάντο της Φλόριντα, τον επόμενο μήνα.Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ«Βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές», πρόσθεσε η πηγή.

Ενώ η Λόπεζ, 54 ετών, εθεάθη πρόσφατα να ψάχνει για σπίτι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, την Τρίτη, η πηγή επέμεινε ότι έψαχνε απλώς για ένα επενδυτικό ακίνητο.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι ο Μπεν Άφλεκ ζούσε σε ξεχωριστό σπίτι από την τραγουδίστρια.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν ΆφλεκΣύμφωνα με το InTouch , ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονται επίσης σε θεραπεία ζευγαριού.

«Ο Μπεν πιστεύει στη θεραπεία, ως ένα σημείο, και είναι πρόθυμος, παρόλο που μισεί όλη την ταπεινωτική διαδικασία», είπε μια πηγή στο ρεπορτάζ.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν ΆφλεκΗ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί τις τελευταίες 47 ημέρες καθώς η τραγουδίστρια παρευρέθηκε μόνη στο Met Gala του 2024  την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο σταρ του «Good Will Hunting» δεν μπόρεσε να φτάσει στο event της χρονιάς επειδή εργαζόταν στην επερχόμενη ταινία του, «The Accountant 2».

Ωστόσο, το βράδυ πριν από το Met, ο Άφλεκ εμφανίστηκε στο roast του Tom Brady στο Netflix στις 5 Μαΐου.

Η κίνηση της Τζένιφερ Λόπεζ που φούντωσε τις φήμες

Η Τζένιφερ συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Την Πέμπτη, η τραγουδίστρια έκανε «like» σε μια ανάρτηση στο Instagram που περιγράφει λεπτομερώς τις ιδιότητες ενός συντρόφου που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ανθυγιεινή σχέση.

Η ανάρτηση εξηγούσε ότι «δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον» που «στερείται ακεραιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας», «δεν σέβεται τον χρόνο σου», στερείται «επικοινωνιακών δεξιοτήτων» και δεν έχει ισχυρή αίσθηση του εαυτού σου.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η κίνησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε λίγες ώρες αφότου το TMZ ανέφερε ότι αυτή και ο Άφλεκ, ζουν χωριστά.

Η Page Six έλαβε φωτογραφίες του ηθοποιού που οδηγεί στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα.

Ο Άφλεκ φέρεται να έμενε σε ένα σπίτι στη γειτονιά – παρά το γεγονός ότι είχε μια έπαυλη 60 εκατομμυρίων δολαρίων με την Λόπεζ στο Μπέβερλι Χιλς περίπου 30 λεπτά μακριά.

Η Λόπεζ εθεάθη επίσης να κάνει έρευνα για σπίτια στο Λος Άντζελες χωρίς τον σύζυγό της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ανάρτηση στο Instagram άρεσε από την JLO

 

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μεγαλώνουν οι φήμες χωρισμού – «Κάνουν couple therapy»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: “Υπήρξαν πολλές δημόσιες συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά, οι οποίες ήταν οδυνηρές”

HerNewskl

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο μπάσκετ

HerNews ka

Βρέθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος στην Ευρώπη

Her News