HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο λόγος που είναι στα χωρίσματα

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρίσκονται «σε δύο τελείως διαφορετικές σελίδες» τώρα που η φάση του μήνα του μέλιτος έχει «περάσει» εν μέσω εικασιών για διαζύγιο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Ο γάμος του ζευγαριού μαστίζεται από συνεχιζόμενες φήμες χωρισμού και πηγές κοντά στο ζευγάρι επιβαρύνουν τη συζήτηση.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο 51χρονος  Μπεν Άφλεκ «παίρουν λίγο χώρο για να προσδιορίσουν εάν η σχέση τους είναι σωστή και για τους δύο», είπε μια πηγή στο Us Weekly την Τρίτη.

Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός προφανώς «δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής της Τζένιφερ» και αισθάνεται «πιεσμένος» από τον γάμο, είπε η πηγή της ιστοσελίδας προσθέτοντας ότι ο πατέρας δύο παιδιών «ελέγχεται». 

«Και οι δύο έχουν απαιτητικές καριέρες που απαιτούν συχνά να βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις», πρόσθεσε η πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχει αρχίσει να «ενισχύει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις» και να προετοιμάζεται για την επερχόμενη περιοδεία της «This Is Me… Live», η οποία ξεκινά τον επόμενο μήνα.

«Είναι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά και υπερεκτείνεται», είπε η πηγή της εφημερίδας, αλλά πρόσθεσε ότι το ζευγάρι ήταν χώρια για αντίθετες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αυτό «τόνισε τη συναισθηματική και σωματική απόσταση μεταξύ τους», πρόσθεσε.

«Με την πάροδο του χρόνου, η Τζένιφερ και ο Μπεν δυσκολεύονταν ολοένα και περισσότερο να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και οι μικρές παρεξηγήσεις μετατράπηκαν σε σημαντικές διαφωνίες», είπε η πηγή. «Έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές προσεγγίσεις στη σύγκρουση».

Επιπλέον, οι πηγές υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς τη γονική μέριμνα και τα οικονομικά, γεγονός που στη συνέχεια «επιδείνωσε» τα συζυγικά προβλήματά τους.

Το ζευγάρι  πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για χωρισμό όταν η Λόπεζ εμφανίστηκε στο Met Gala του 2024 χωρίς τον Μπεν Άφλεκ. Μια εβδομάδα αργότερα, το TMZ ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Ο Άφλεκ φέρεται να άρχισε να μένει σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες – λιγότερο από 30 λεπτά από την  έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της Λόπεζ  – σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες.

Jennifer Lopez: Γιατί κρατάει με «νύχια και με δόντια» τον γάμο της με τον Ben Affleck;

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Kanye West εξομολογήθηκε πως δεν έχει διαβάσει ποτέ βιβλία!

HerNewskl

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο

HerNews ka