HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Η έκκληση που έκανε για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ στα ΜΜΕ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε να παραμείνει επαγγελματίας στην περιοδεία Τύπου του «Atlas».

Η 54χρονη ηθοποιός φέρεται να απαγόρευσε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, ενώ προωθούσε την τελευταία της ταινία στο Netflix.

Σύμφωνα με το TMZ , ο γίγαντας του streaming προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τις πρεμιέρες του Λος Άντζελες και της Πόλης του Μεξικού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι οι προσωπικές ερωτήσεις ήταν εντελώς εκτός συζήτησης.

Η Λόπεζ, που περπάτησε στα κόκκινα χαλιά χωρίς τον σύζυγό της, συμμετείχε επίσης μόνο σε ομαδικές συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές της.

Εν τω μεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ, φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα του “The Accountant 2”, που πιθανότατα ήταν ο λόγος πίσω από την απουσία του από τα γεγονότα.

Το αίτημα της τραγουδίστριας για μη προσωπικές ερωτήσεις ήρθε αφότου αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά εν μέσω φημών για συζυγικά ζητήματα.

Ωστόσο, η Λόπεζ έπρεπε να απαντήσει σε έναν δημοσιογράφο στο Μεξικό όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για τις εικασίες διαζυγίου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης την Τετάρτη.«Εσύ ξέρεις καλύτερα», είπε εκείνη ως απάντηση.

Οι φήμες διαζυγίου άρχισαν να φουντώνουν νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν η Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήγε με τον σύζυγό της στο Met Gala του 2024.

Πριν από την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί για περισσότερο από ένα μήνα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν εμφανιστεί από τότε μαζί σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας βραδινής εξόδου για να παρακολουθήσουν το σχολικό παιχνίδι του παιδιού του.

Το ζευγάρι διέκοψε τον αρχικό τους αρραβώνα το 2004, επανασυνδέθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Jennifer Lopez: Η «αιχμηρή» απάντηση σε δημοσιογράφο που ρώτησε για τις φήμες διαζυγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέψη Καρόλου: Νοτιοαφρικανοί ζητούν την επιστροφή των διαμαντιών του βασιλικού σκήπτρου και στέμματος

HerNews ka

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία των παιδιών τους

HerNews ka

Angus Cloud: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Euphoria σε ηλικία 25 ετών

HerNews ka