HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Μόνη της στο κόκκινο χαλί – Αυξάνονται οι εικασίες ότι χωρίζει

Ο Μπεν Άφλεκ δεν φάνηκε να είναι μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» στο Λος Άντζελες, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών χωρισμού.

Η 54χρονη τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί τη Δευτέρα χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της. Ωστόσο, φορούσε ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φαινόταν εκπληκτική σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, πόζαρε για φωτογραφίες σόλο, καθώς και στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών της και του σκηνοθέτη της ταινίας του Netflix, Μπραντ Πέιτον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η προφανής απουσία του Μπεν Άφλεκ από την πρεμιέρα ήρθε ακριβώς δύο εβδομάδες αφότου το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες χωρισμού όταν η Λόπεζ εμφανίστηκε στο Met Gala του 2024 χωρίς αυτόν, παρόλο που υπηρέτησε ως μια από τους συμπρόεδρους της εκδήλωσης.

Μια εβδομάδα αργότερα, το TMZ ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να άρχισε να μένει σε ένα σπίτι στη γειτονιά Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες – λιγότερο από 30 λεπτά από την έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της Λόπεζ – σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες.To Page Six αποκάλυψε αργότερα ότι ο Άφλεκ, έψαχνε για σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες. Εν τω μεταξύ, η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη επίσης να κοιτάζει σπίτια την περασμένη εβδομάδα, αν και ακούστηκε ότι ήταν απλώς σε περιπλάνηση για ένα επενδυτικό ακίνητο.

Αν και ούτε ο Άφλεκ ούτε η Λόπεζ έχουν σχολιάσει δημόσια τις φήμες χωρισμού, η σταρ του “Marry Me” έκανε πρόσφατα “like” σε μια ανάρτηση στο Instagram σχετικά με ανθυγιεινές σχέσεις.

Ο ηθοποιός εθεάθη επίσης χωρίς τη βέρα του το Σαββατοκύριακο – πριν το ξαναφορέσει για μια έξοδο με τη Λόπεζ και την οικογένειά τους.

Αφού διέκοψαν τον πρώτο τους αρραβώνα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον Απρίλιο του 2021.

Μετά από ένα χρόνο σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά ένα μήνα αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας χλιδής τελετής στο κτήμα 87 στρεμμάτων της Τζόρτζια του Άφλεκ.

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Εντοπίστηκαν μαζί την ώρα που οι φήμες για χωρισμό «οργιάζουν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Ανακηρύχθηκε o «πιο σέξι άνδρας στη ζωή» από το περιοδικό People

HerNews ka

Taylor Swift: Kατέρριψε το μακροχρόνιο ρεκόρ του Έλβις Πρίσλεϊ

HerNewskl

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl