HerNews.gr
Αφιερώματα

Τζόνι Ντεπ: 5+1 “περίεργα” facts για τον σπουδαίο ηθοποιό που σήμερα έχει γενέθλια

Τζόνι Ντεπ, το όνομα που έχει γίνει συνώνυμο με την ευελιξία, το χάρισμα και το εξαιρετικό ταλέντο στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Από τον πρωταρχικό του ρόλο στο «Edward Scissorhands» μέχρι την εμβληματική ερμηνεία του Captain Jack Sparrow στο franchise «Pirates of the Caribbean», ο ηθοποιός έχει γοητεύσει το κοινό με τη μοναδική του προσέγγιση στην υποκριτική και την ικανότητά του να βυθίζεται πλήρως σε κάθε χαρακτήρα που υποδύεται. 

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στον Τζόνι Ντεπ από όσα φαίνονται. Στα παρασκήνια, έχει ζήσει μια συναρπαστική και συχνά αντισυμβατική ζωή, γεμάτη με απίστευτα επιτεύγματα, διαμάχες και προσωπικούς αγώνες. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε σε 6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον Τζόνι Ντεπ που σήμερα 9 Ιουνίου έχει γενέθλια, και ρίχνουν φως στον άνθρωπο πίσω από τον θρύλο του Χόλιγουντ.

Είναι γνωστός για την ποικιλία των χαρακτήρων του

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Τζόνι Ντεπ έχει υποδυθεί μια μεγάλη ποικιλία αξέχαστων χαρακτήρων, από τον ιδιόρρυθμο Willy Wonka στο «Charlie and the Chocolate Factory» μέχρι τον μυστηριώδη Edward Scissorhands. Η ευελιξία του ως ηθοποιός είναι ένας από τους λόγους για τη διαρκή δημοτικότητά του.

Είναι συλλέκτης σπάνιων και πολύτιμων αντικειμένων

Ο Τζόνι Ντεπ έχει πάθος να συλλέγει μοναδικά και πολύτιμα αντικείμενα , όπως σπάνια βιβλία, έργα τέχνης και αναμνηστικά ταινιών. Η συλλογή του λέγεται ότι είναι εκτεταμένη και πολύτιμη.

Είναι πολύγλωσσος

Μιλάει άπταιστα πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Αυτή η γλωσσική ικανότητα του επέτρεψε να απεικονίσει διαφορετικούς χαρακτήρες σε διαφορετικές γλώσσες.Tim Burton's Edward Scissorhands: Interview with ScreenwriterΓοητεύεται με το μακάβριο

Ο Τζόνι Ντεπ ενδιαφέρεται για το “σκοτεινό” και το μακάβριο, κάτι που είναι εμφανές σε μερικούς από τους ρόλους του, όπως η ερμηνεία του εμβληματικού χαρακτήρα, Ψαλιδοχέρη.

Παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν μόλις 20 ετών

Όταν ήταν μόλις 20 ετών, ο Ντεπ παντρεύτηκε τη Λόρι Αν Άλισον, την κοπέλα του. Εκείνη την εποχή, η Λόρι ήταν 26 ετών και δούλευε ως makeup artist. Γνώρισε πολλούς διάσημους ανθρώπους ενώ εργαζόταν και μάλιστα σύστησε στον Ντεπ τον Νίκολας Κέιτζ. Αργότερα, ο Ντεπ και η Λόρι παντρεύτηκαν. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1985.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashionlights (@mhtfashionn)

Είχε προβλήματα με το νόμο πολλές φορές

Το 1989 συνελήφθη για επίθεση σε φύλακα σε καναδικό ξενοδοχείο. Δέκα χρόνια αργότερα συνελήφθη ξανά επειδή απειλούσε φωτογράφους έξω από εστιατόριο στο Λονδίνο! Επιπλέον, το 1994, ο Τζόνι Ντεπ συνελήφθη για βανδαλισμό ενός δωματίου ξενοδοχείου που βρισκόταν με την Κέιτ Μος επειδή…τσακώθηκαν. Ακόμη και ένα μέλος του συνεργείου μιας ταινίας που έπαιζε μήνυσε τον Ντεπ για επίθεση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας

HerNews ka

Τζορτζ Σόρος: Ο δισεκατομμυριούχος με την ανατρεπτική ζωή και οι θεωρίες συνωμοσίας που τον ακολουθούν

Her News

Δημήτρης Μητροπάνος: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του σπουδαίου ερμηνευτή που σαν σήμερα «έφυγε» από τη ζωή

HerNews ka