HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζόρτζια Σιακαβάρα για Κωνσταντίνο Πλέυρη: «Έχω πάθει την πλάκα μου, έχω ερωτευτεί πραγματικά»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 9/11 την επικοινωνία που είχε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα με σκοπό να την προσκαλέσει στο «Πρωινό» για συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μετέφερε πως η Τζόρτζια Σιακαβάρα του εκμυστηρεύτηκε πως έχει ερωτευτεί πραγματικά τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλέυρη και πως όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους δεν γίνεται για τα «φώτα».

«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Μίλησα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δεν έχω την άδειά της να το πω αλλά θα το πω. Είναι για καλό. Μίλησα μαζί της διότι ήθελα να την καλέσουμε στην εκπομπή και να δώσει μία συνέντευξη. Μου είπε λοιπόν ότι “δεν ξέρω τι νομίζει ο καθένας, εγώ βιώνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα”. Ήταν ειλικρινής. Δεν καταγραφόταν, ήταν ιδιωτική συνομιλία.

Και μου είπε η γυναίκα ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. “Δεν μπορείτε να φανταστείτε κύριε Λιάγκα τι έχω πάθει. Ζω έναν μεγάλο έρωτα, δε μπορείτε να το φανταστείτε. Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα. Έχω ερωτευτεί πραγματικά πολύ», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά έφυγα»

Her News

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι έχεις κουραστεί. Δεν είναι ωραίο»

Her News b

Λάκης Γαβαλάς: Γιατί δεν έκανε ποτέ οικογένεια;

Her News b