HerNews.gr
Social News

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το εντυπωσιακό μαγιό που επέλεξε στις διακοπές της

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να χαλαρώνει στην παραλία τις τελευταίες ημέρες και μοιράστηκε την εμπειρία του με τους ακόλουθούς του στο Instagram, κάτι που φαίνεται να βοήθησε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, δημοσίευσε αρκετές εικόνες όπου μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή σουίτα που μένει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά τους, η οποία διαθέτει ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.Υπήρξε επίσης μια τρυφερή στιγμή ζωγραφικής του Πορτογάλου σταρ με τα μικρά παιδιά του που τράβηξε ιδιαίτερη προσοχή.

Στην ανάρτηση, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια likes, η Τζορτζίνα έδωσε επίσης στους θαυμαστές της μια γεύση από μερικά από τα μπικίνι που πήρε μαζί της. Το πρώτο από αυτά ήταν ένα ανοιχτό ροζ μπικίνι που ακολουθεί την τάση «Barbiecore» και είναι τέλειο για να τονίσει ένα μαύρισμα.

Οι εικόνες που φωτίζουν το καλοκαίρι

Στην πρώτη εικόνα, μπορείτε να δείτε την Τζορτζίνα να φορά ένα τρίγωνο μαγιό, το πιο κλασικό αλλά ταυτόχρονα κολακευτικό για τη σιλουέτα της. Η 30χρονη επέλεξε ένα απλό σχέδιο, σε απλό χρώμα και με τις τιράντες δεμένες πίσω από το λαιμό για να πετύχει λαιμόκοψη που αδυνατίζει τους ώμους της.

Σε μια άλλη φωτογραφία, φαίνεται να φοράει ένα ρούχο που αποτελείται από ένα απλό λευκό μπλουζάκι και μια στενή ροζ μίνι φούστα.

Ολοκλήρωσε το look με μια τσάντα raffia Prada και ένα εντυπωσιακό κολιέ από σμαράγδι και διαμάντια. Το μακιγιάζ της ήταν αρκετά έντονο, με μάσκαρα που συνοδεύεται από ένα σκούρο nude κραγιόν και μια πινελιά γυαλάδας για να δώσει όγκο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mariah Carey: Γιορτάζει τα 54α γενέθλια της με μια μεγάλη βουτιά στη θάλασσα!

HerNews ka

Michelle Obama: Μας δείχνει τις δυσκολίες και το αληθινό πρόσωπο της εμμηνόπαυσης

Her News

Paris Hilton: Επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της με τον πιο γλυκό τρόπο

HerNews ka