HerNews.gr
Διεθνή

Τζούλια Φοξ: Έκανε coming out ως λεσβία – «Λυπάμαι αγόρια»

Η Τζούλια Φοξ αποκάλυψε ότι είναι λεσβία αφού προηγουμένως δήλωσε ότι είναι άγαμη για πάνω από δύο χρόνια.

Τη Δευτέρα, η ηθοποιός μίλησε ειλικρινά για τη σεξουαλικότητά της ως απάντηση σε ένα βίντεο του TikTok από τον χρήστη @emgwaciedawgie, ο οποίος είπε: «Μου αρέσει όταν βλέπω μια λεσβία με τον σύντροφό της. Είναι σαν να λέει “μισώ αυτόν τον άντρα. Τον μισώ κυριολεκτικά”»

Η Τζούλια Φοξ πρόσθεσε την απάντησή της στο τέλος του βίντεο, λέγοντας: «Ε, αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν αυτή η λεσβία. Λυπάμαι αγόρια, δεν θα ξανασυμβεί».

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound – Julia fox

Τα νέα μπορεί να μην είναι σοκ για κάποιους, καθώς η ηθοποιός – η οποία ήταν παντρεμένη με τον Πίτερ Αρτεμίεφ από το 2018 έως το 2020 – είχε προηγουμένως μιλήσει για πιθανή σχέση με μια γυναίκα. 

«Έχω λίγο γκέι κόκκαλο στο σώμα μου και πρέπει να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2022.

«Όπως, ίσως οι πρώην σύντροφοί μου να μην είχαν άδικο όταν με αποκαλούσαν λεσβία και παραπονιόνταν ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω σεξ μαζί τους».

Η Τζούλια Φοξ μοιράζεται τον 3χρονο γιο της Βαλεντίνο με τον Αρτεμίεφ. Η Τζούλια Φοξ, ο Πίτερ Αρτέμιεφ και ο γιος του ΒαλεντίνοΑφού χώρισε με τον Αρτεμίεφ, η Τζούλια Φοξ συνέχισε με τον Κάνιε Γουέστ. Αυτή και ο ράπερ είχαν σχέση για λιγότερο από δύο μήνες το 2022 εν μέσω του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους New York Times το 2023, η Ιταλοαμερικανίδα καλλονή παραδέχτηκε ότι δεν έκανε ποτέ σεξ  με τον Κάνιε Γουέστ.«Δεν επρόκειτο πραγματικά για αυτό», μοιράστηκε.

Η Τζούλια Φοξ  δεν έχει βγει δημόσια με άλλον σύντροφο από το Κάνιε και είναι άγαμη για πάνω από δύο χρόνια.

«2,5 χρόνια αγαμίας και ποτέ δεν ήταν καλύτερα» μοιράστηκε στο TikTok τον Μάιο.

Τζούλια Φοξ: Δεν θα πιστέψετε πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια – «Μου σήκωσαν ολόκληρο το σώμα από το πάτωμα»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: «Μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη το διαζύγιο»

HerNews ka

Kelly Clarkson: Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά για να ξεπεράσει το διαζύγιό της

HerNews ka