HerNews.gr
Beauty

Τζούλια Ρόμπερτς: Έγινε και πάλι ξανθιά με το πιο fresh χτένισμα του καλοκαιριού

Από την κυκλοφορία της πρώτης επιτυχημένης ταινίας της, Mystic Pizza, της δεκαετίας του ’80, στη μεγάλη οθόνη, υπάρχουν δύο φυσικά χαρακτηριστικά που καθόρισαν την εικόνα της Τζούλια Ρόμπερτς στα μάτια του ευρύτερου κοινού: το ακαταμάχητο χαμόγελό της και τα υπέροχα μαλλιά της.

Και, πρόσφατα, το τελευταίο έχει επιστρέψει στο επίκεντρο της προσοχής, αφού η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια με ένα νέο look στα μαλλιά, ένα μακρύ μπομπ με στρώσεις σε μελί χρώμα.

Η εξέλιξη των μαλλιών της Τζούλια Ρόμπερτς

Η μακρά ιστορία του μήκους των μαλλιών της Τζούλια Ρόμπερτς ξεκίνησε με μια απίστευτη απόχρωση από καστανόξανθες μπούκλες που αψηφούν τη βαρύτητα, ένα χτένισμα που έγινε εμβληματικό από το Pretty Woman (1990). Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η ηθοποιός πειραματίστηκε με πιο κοντό στυλ, όπως ένα pixie cut, ένα ατημέλητο πλατινέ bob που θύμιζε αμυδρά τη Marilyn Monroe και διάφορες παραλλαγές του Rachel cut από το Friends.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Τα επόμενα χρόνια, μεταπήδησε σε χτενίσματα μέχρι τους ώμους, περιστασιακά με κάποιες μπούκλες, αλλά τις περισσότερες φορές τα είχε ίσια, με κυματιστά άκρα και χωρίστρα στο πλάι, σε αποχρώσεις που κυμαίνονταν μεταξύ καφέ, φράουλας και χρυσαφένιο ξανθό. 

Το νέο μακρύ bob σε μελί χρώμα

Πριν από μερικές ημέρες, στο Λος Άντζελες, η Τζούλια Ρόμπερτς παρευρέθηκε σε ένα γκαλά συγκέντρωσης χρημάτων που διοργάνωσε ο Τζο Μπάιντεν. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της και εμφανίζεται στο πλευρό του σημερινού προέδρου, πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του συναδέλφου της Τζορτζ Κλούνεϊ, η ηθοποιός έχει ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα και χρώμα μαλλιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Μακριά με τα καστανόξανθα μήκη που έφταναν μέχρι το στήθος υπέρ ενός στρωμένου ξανθού “lob” (“long bob”) που κατεβαίνει μέχρι τους ώμους, διαμορφωμένο σε messy κυματισμούς και με κεντρική χωρίστρα. Η επιλογή του bob είναι σύμφωνη με τις τάσεις για το καλοκαίρι του 2024, όπως αποδεικνύεται από τα χτενίσματα που υιοθέτησαν πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον και η Τζίτζι Χαντίτ, αλλά η Τζούλια Ρόμπερτς επέλεξε μια εκδοχή, ιδανική για όσες το καλοκαίρι θέλουν να έχουν τα μαλλιά τους λίγο πιο κοντά , χωρίς όμως να φέρουν εντελώς επανάσταση στην εμφάνιση των μαλλιών τους.

Αυτό το μήκος, ωστόσο, σας επιτρέπει να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ή πλεξούδα . 

Ωστόσο, η μετάβαση από το καστανόξανθο στο ξανθό έγινε σταδιακά, όπως εξήγησε η hairstylist της ηθοποιού: «Όταν κάνω δραστικές αλλαγές χρώματος, σε αυτή την περίπτωση από κόκκινο σε ξανθό, η προσέγγισή μου είναι πάντα η ίδιο: αργό και μεθοδικό, φροντίζοντας πρώτα και κύρια να διατηρείς την υγεία και την ακεραιότητα των μαλλιών». Και πρόσθεσε ότι χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες για να γίνει μια τόσο σημαντική αλλαγή χρώματος.

Περιγράφοντας τα μαλλιά της Τζούλια Ρόμπερτς ως τον «καλύτερο καμβά» που θα μπορούσατε να δουλέψετε, εξήγησε ότι δημιούργησε ένα όμορφο, πολυδιάστατο ξανθό για την ηθοποιό , προσθέτοντας ελαφρύτερα σκέλη γύρω από το πρόσωπό της για να εμφυσήσει φως στο δέρμα της και άφθονο όγκο.

Και για να αποδείξετε ότι η αλλαγή της εμφάνισής σας είναι πάντα ευλογία, απλά κοιτάξτε το χαμόγελο της Τζούλιας: τόσο λαμπερό που μπορεί να φωτίσει ολόκληρο το Λος Άντζελες.

Hairgloss: Πως να επιτύχετε το κορυφαίο trend που χαρίζει απόλυτη λάμψη στα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Huda Kattan: To makeup trick για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια

HerNewskl

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την beauty συνεργασία που περιμέναμε εδώ και καιρό

HerNewskl

Πινέλα: Τα βασικά εργαλεία του μακιγιάζ & η σωστή μεταχείρισή τους

HerNews ka