HerNews.gr
Beauty

Vanessa Hudgens: Έκανε το πιο αυστηρό hair look στο Met Gala 2023

Vanessa Hudgens

Η Vanessa Hudgens αποτέλεσε μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο φετινό Met Gala, καθώς επέλεξε ένα εκπληκτικό beauty look που συζητήθηκε πολύ.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του στιλ της ήταν το μοναδικό updo της, που δημιούργησε η celebrity hairstylist Danielle Priano με έμπνευση από την εμβληματική καμέλια του οίκου Chanel.

Vanessa Hudgens: Έκανε το πιο αυστηρό hair look στο Met Gala 2023

Πώς μπορείτε να αναπαράγετε αυτό το κομψό και ξεχωριστό look στο σπίτι.

  1. Προετοιμασία των μαλλιών: Ξεκινήστε πλύνοντας τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε ένα θρεπτικό conditioner για να τα κάνετε πιο εύκαμπτα και υγιή. Στεγνώστε τα με περίσκεψη και εφαρμόστε ένα προϊόν που προσφέρει όγκο και κράτημα, όπως μια μους ή ένα styling spray.
  2. Δημιουργία υφής και κυμάτων: Για να προσθέσετε υφή και κίνηση στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο για κυματίσματα, όπως ένα πρέσα μαλλιών ή ένα ψαλίδι κυματιστών. Αυτό θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να έχουν ένα φυσικό κυματιστό αποτέλεσμα που θα προσθέσει περισσότερο όγκο και κίνηση.
    1. Δημιουργία του updo: Παίρνοντας έμπνευση από την καμέλια του οίκου Chanel, το updo της Vanessa Hudgens περιλάμβανε έναν κότσο στο κέντρο του κεφαλιού, με μαλλιά που κατέβαιναν από το πλάι. Για να δημιουργήσετε αυτό το look, συγκεντρώστε τα μαλλιά σας στο κέντρο του κεφαλιού σε έναν χαμηλό κότσο. Στη συνέχεια, τραβήξτε μερικά μαλλιά από τα πλάγια του προσώπου και αφήστε τα να καταλήγουν στο κότσο σας για να δημιουργήσετε το εφέ των καμέλιων.
    2. Τελική πινελιά: Για να διατηρήσετε το updo σας σταθερό, χρησιμοποιήστε μια προϊόντα κρατήματος μαλλιών, όπως μια λακ για μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λαμπερό σπρέι για να δώσετε ακόμα περισσότερη λάμψη στα μαλλιά σας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skincare άνω των 50: Τα 3 skincare hacks που θα χαρίσουν λάμψη στο δέρμα σας

HerNewskl

Skin Purging: Ο λόγος που αντιδράει το δέρμα μας σε νέα προϊόντα!

HerNewskl

Glazed Donut στα μαλλιά; Η συντάκτρια Renee Rodriguez το δοκίμασε και το προτείνει

HerNewskl