HerNews.gr
Ελλάδα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα – Ζήτω ο Θρύλος»

«Τρέλανε» την Ευρώπη ο Θρύλος με την κατάκτηση του Conference League. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά από την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Θρύλος της Ευρώπης έκανε και πάλι το… θαύμα του. Ο Ολυμπιακός, «πάτησε» την Φιορεντίνα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και κατέκτησε το Europa Conference League.Με μια ασύλληπτη γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’ της παράτασης έστειλε στο καναβάτσο τους Ιταλούς και στον 7ο ουρανό τους οπαδούς του, που είδαν τον Ολυμπιακό να κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο και να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο τους όνειρο.

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτά ελληνικός σύλλογος, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να γράφει ιστορία και να γεμίζει με χαρά και περηφάνια τους οπαδούς της, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

«Μας δώσατε δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε: «Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».

Ο θρύλος της Ελλάδας, θρύλος της Ευρώπης – Κατέκτησε το Conference League ο Ολυμπιακός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συναγερμός για τον ακραίο καύσωνα: Οδηγίες προφύλαξης

Her News

Συγγρού: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει – Γλύτωσε στο παρά πέντε η οικογένεια

Her News

Εμπορικό Ναυτικό: Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης δοκίμου – Το χρονικό της τραγωδίας

HerNews ka