HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλειος Κωστέτσος για Βίκυ Καγιά: «Ας αφήσει την καριέρα επιστημονικής φαντασίας στο εξωτερικό»

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.
Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως εάν υπάρχει νησί απομόνωσης στο Survivor, θα το κρατούσε κρυφό, ενώ άφησε… αιχμές για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Έχει γίνει πολύ σούσουρο. Το brand είναι το Survivor. Δεν χρειάζεται κανέναν Γιώργο Αγγελόπουλο και κανέναν Σάκη Κατσούλη», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά του για τα Χριστούγεννα. «Κάλεσα τους φίλους μου για τα Χριστούγεννα. Ο καθένας θα μαγειρέψει από κάτι και θα κάνουμε κάτι σαν διαγωνισμό», είπε και συμπλήρωσε πως το πατρικό του καμπανάκι έχει χτυπήσει σαν… καμπαναριό.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ότι ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο «My Style Rocks», ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε ρητά πως δεν τον ενδιαφέρει το παιχνίδι μόδας.

Σχετικά με το GNTM, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε πως καλύτερα θα ήταν να μη γυρνούσε η Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή μου άρεσε, αυτή κράτησε έστω αυτή τη λίγη τηλεθέαση κάποιες μέρες. Η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει καριέρα επιστημονικής φαντασίας», συμπλήρωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: “Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι και σας αγαπώ πολύ”

HerNewskl

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

HerNews ka

Αργύρης Αγγέλου: «Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και έπαθα κρίση πανικού»

HerNews ka