HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του – Η «υπέρογκη» αξία & οι κληρονόμοι

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή, στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη και σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα καθώς ήταν από τους αγαπητούς καλλιτέχνες.

Το πρωί της Πέμπτης 30/5 ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος έφερε στο “φως” την διαθήκη του Βασίλη Καρρά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ποιοι θα κληρονομήσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή.

Μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του η οποία ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι οι δυο γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.Τι περιλαμβάνει η διαθήκη του Βασίλη Καρρά:

  • Τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
  • Το «χωριό της Ειρήνης»
  • Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
  • Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
  • Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα
  • Τραπεζικές καταθέσεις
  • Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πριν από μερικά χρόνια, ο Βασίλης Καρράς είχε λάβει μια πρόταση για να πουλήσει «Το χωριό της Ειρήνης» για 7 εκατομμύρια ευρώ με τον ίδιο να αντιστέκεται σθεναρά.

Ακόμη να σημειωθεί πως ο Βασίλης Καρράς, συνέλεγε όλα τα χρόνια της ζωής του αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει μια τεράστια συλλογή ανεκτίμητης αξίας.

Το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας θα μοιραστεί 50-50 στη σύζυγό του και στην κόρη του, ενώ τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του όπως ορίζει ο νόμος, για 50 χρόνια θα πηγαίνουν στη γυναίκα του Χριστίνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αναστασία: «Λύγισε» για την απώλεια της γιαγιάς της – «Ήταν εκεί όποτε την χρειαζόμουν»

Her News

Νίκος Κουρκούλης: «Ο μεγάλος μου γιος κατάλαβε σε ηλικία 7 χρονών ότι είμαι τραγουδιστής»

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

Her News