Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη βιογραφία του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 6/6 στο «Fay’s Time» όπου αποκάλυψε μερικές άγνωστες πτυχές και ιστορίες του καλλιτέχνη. Μάλιστα ο βιογράφος, μίλησε και για το συγκινητικό σημείωμα που έγραψε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του Χριστίνα, λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή.«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο δικό σου εσύ για αυτό σ΄αγαπώ”», αποκάλυψε ο Θάνος Κανούσης.
Και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια».
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο έντονο φιλανθρωπικό του αίσθημα λέγοντας ότι: «Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του. Φανταστείτε το σοκ όταν διαπίστωσε ότι στον φάκελο υπήρχε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ όταν ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά…ούτε τα παυσίπονα έκαναν τίποτα, αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο».«Όταν διάβασα το βιβλίο της βιογραφίας του μπροστά στη σύζυγό του, ήταν για εμένα μια πολύ δύσκολη στιγμή. Φαντάσου τη σκηνή, να είναι ο Βασίλης στο κρεβάτι το νοσοκομειακό και τον έβλεπα χαρούμενο μέσα στον πόνο του, είχε ένα πλατύ χαμόγελο. Λες και ζούσε πάλι τα παιδικά του χρόνια. Η Χριστίνα ήταν ένας άνθρωπος που τον ηρεμούσε και τις ιδιαίτερες στιγμές, τις δύσκολες και τις πιο οριακές, ήταν εκείνη που τον οδηγούσε στη σωστή λύση», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.
Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του – Η «υπέρογκη» αξία & οι κληρονόμοι