HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε δημοπρασία 14 άλογα κούρσας της

Σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα, ο Βασιλιάς Κάρολος πούλησε 14 από τα άλογα κούρσας της Ελισάβετ στο Newsmarket, μέσω του οίκου δημοπρασιών Tattershalls.

 Η Βασίλισσα, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, ήταν δεινή εκτροφέας αλόγων για ιπποδρομίες, φανατική ιππέας και αναβάτης.

Ανάμεσα στα άλογα που πουλήθηκαν ήταν το «Just Fine» με εκπαιδευτή τον Σερ Μάικλ Στουτ και το «Love Affairs».

Ο εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών έσπευσε να σχολιάσει ότι η πώληση των αλόγων δεν συνιστά κάτι το ασυνήθιστο, καθώς η Ελισάβετ είχε τα δικά της εκτροφεία, ενώ και στο παρελθόν πουλούσε άλογα. 

«Δεν μπορείς να τα κρατήσεις όλα», είπε ο Τζίμι Τζορτζ, που διαβεβαίωσε ότι η σημερινή δημοπρασία δεν σηματοδοτεί το τέλος της σύνδεσης του βασιλικού οίκου με τους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Charlize Theron: Όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της

HerNews ka

Justin Bieber: Κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με… μια μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι του!

HerNews ka

Καμίλα: Πως το στέμμα που θα φορέσει στη στέψη του Καρόλου θα τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β’;

HerNews ka